cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
skylitedave
Kudo Kingpin
Kudo Kingpin

Lobe Error in Power Apps App - No response from server

Hi -

 

Trying to use Lobe in a canvas Power App to test capabilities. Built Power App and am getting the following error when I try and use the Exported Lobe Model  - "The request was not sent or there was no response from the server - check your internet connection" 

 

Lobe model was exported fine to environment and I added to the app but am getting this error when I try and run the following 

         'Drink Model'.Predict(VarBase64).Prediction

where 'Drink Model' is the name of the Lobe model and 'VarBase64' is a base64 image file.  

 

Any ideas?  Obviously my internet is working or I could not be building a power app in the studio 🙂

 

Thx

 

2 REPLIES 2
skylitedave
Kudo Kingpin
Kudo Kingpin

I downloaded the Mask sample app posted in the Power Apps gallery and got it to work with my model (drinking water) so I will study the difference and post what I find.  I think the error message was a result of my lame attempt :). 

 

That sample app uses the .Classification and not the .Predict as I was using 

I got it..  was referencing my image incorrectly...  

 

Disregard

Helpful resources

Announcements
Power Platform Call June 2022 768x460.png

Power Platform Community Call

Join us for the next call on August 17, 2022 at 8am PDT.

Power Platform Conf 2022 768x460.jpg

Join us for Microsoft Power Platform Conference

The first Microsoft-sponsored Power Platform Conference is coming in September. 100+ speakers, 150+ sessions, and what's new and next for Power Platform.

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (1,696)