cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Regular Visitor

Table columns not being saved when labelling in form processing model

When labelling table columns it seems to work:

HarmVan_0-1605801038854.png

However, after labelling the second document some of the applied column labels for the first document have disappeared (in this case the price column on page 1 and page 2):

HarmVan_0-1605802038889.png

 

In the end all columns only get saved for 1 of the training documents which results in not all data being extracted. 

Why is this happening and how to get it to work? 

Please note that I'm using multiple tables - one for each page.

 

Thank you!

 

1 REPLY 1
Power Apps
Power Apps

Hi @HarmVan,

 

Thanks for posting about this issue.

I've sent you a private message to gather more information to investigate what might be happening.

Thanks. 

Helpful resources

Announcements
Microsoft Ignite

Microsoft Ignite

Join digitally, March 2–4, 2021 to explore new tech that's ready to implement. Experience the keynote in mixed reality through AltspaceVR!

New Super Users

Meet the Power Automate Super Users!

Many congratulations to the Season 1 2021 Flownaut Crew!

Microsoft Ignite

Microsoft Power Platform: 2021 Release Wave 1 Plan

Power Platform release plan for the 2021 release wave 1 describes all new features releasing from April through September 2021.

MPA Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the community blog page where you can find valuable learning material from community and product team members!

Top Solution Authors
Users online (103,665)