cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
busywandering
New Member

Can't even create the first bot

Hi,

 

I'm trying to create my first bot on https://powerva.microsoft.com/. After typing a random name, selecting the default environment and hitting Create, it immediately showed an error:

An error occurred during bot provisioning.
Trace ID: bejbs
 
The more detailed error message on the background page showed:
An error occurred while installing or updating the managed solution for bot e4785fd0-f297-4702-a513-3dc4cab68505 in environment Default-477d0a50-e522-4017-8eec-59b0ec7bf4e6 and CDS instance c5aa1210-ede3-4859-80ca-5926dc5d8864. Current package status: InstallFailed.
 
May I know what may have caused this error and how can I resolve it? Thanks.
 
Regards,
busywandering
 

Untitled.png

4 REPLIES 4
renatoromao
Super User
Super User

Hi @busywandering ,

 

Thanks for using the PVA! 🙂

 

@ggupta  @Diganta  @mivakoc  can help you.

 

---

Thanks!

Renato Romão

https://www.linkedin.com/in/renatoromao/


Did I answer your question? Mark my post as a solution!
Thanks!

Renato Romão,

Connect with me here 😉

Power Virtual Agents course (+2.300 students | PROMOTIONS) : English | Português

@busywandering thanks for reporting. We're taking a look and will post a reply here shortly.

Hi @busywandering , 

 

From our team's investigation, it seems that there is a stale version of the DualWrite package in your CDS that is not supported any more. If you uninstall it, you should be able to get the bot going.

 
You can also see the latest package of Dual write here:
 
Let us know if this helps.
ATX
New Member

Same

Helpful resources

Announcements
MBAS Attendee Badge

Claim Your Badge & Digital Swag!

Check out how to claim yours today!

March Update

Welcome to the User Group Private Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

secondImage

Are Your Ready?

Test your skills now with the Cloud Skill Challenge.

Users online (64,649)