cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Regular Visitor

Testing a bot with authentication - AADSTS9002325

Hello all,

 

trying to get a test bot to authenticate with Azure AD and getting the following error after following the setup guides on Tomasz Poszytek blog and via the 5 minute power platform video - https://www.youtube.com/watch?v=Zd9mi88V91Q

 

I get the login button on the test bot then a new page opens and I get the following error.

 

Error

Sign in Sorry, but we’re having trouble with signing you in.

AADSTS9002325: Proof Key for Code Exchange is required for cross-origin authorization code redemption.

Troubleshooting details If you contact your administrator, send this info to them.

 

Copy info to clipboard

Request Id: 564dd2ab-a278-4855-9576-a982a5541b00

Correlation Id: 9e58626b-d5e0-48dd-bac2-4d297b41b21c

Timestamp: 2020-05-17T15:51:56Z

Message: AADSTS9002325: Proof Key for Code Exchange is required for cross-origin authorization code redemption.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Regular Visitor

Sorry for the delay, if the only time I have had to review it again.

 

I revisited this page and started all over again.

https://docs.microsoft.com/en-us/power-virtual-agents/configuration-end-user-authentication

 

I also removed it first as it may have been holding onto something but appears to be OK now in my test bot.

 

New issue is I cant add it to an existing topic, the option to add auth doesn't appear but does if i create a new topic, frustrating.

View solution in original post

4 REPLIES 4
Highlighted
Super User
Super User

Hi @niknaks456 ,

 

Can you take some pictures of your scenario?

- Inside Permissions on Azure portal

- Inside your Authentication panel on PVA portal


Did I answer your question? Mark my post as a solution!
Thanks!

Renato Romão,

Connect with me here 😉

Power Virtual Agents course (+1.000 students | 25% OFF) : https://www.udemy.com/pva-beginners
Highlighted

Hi @niknaks456 ,

 

Any updates?


Did I answer your question? Mark my post as a solution!
Thanks!

Renato Romão,

Connect with me here 😉

Power Virtual Agents course (+1.000 students | 25% OFF) : https://www.udemy.com/pva-beginners
Highlighted
Super User III
Super User III

hi @niknaks456  plase make shure you have copied the same URL auth in your app in Azure AD and in PVA that could be the problem. Next you can do is try to replave some characters in the APP azure AD key, see sometime is necessary to change the + character to url encode code. You can try looking the codes here https://www.w3schools.com/tags/ref_urlencode.ASP



Did I answer your question? Please consider to Mark
my post as a solution! to guide others :winking_face:

Proud to be a Flownaut!


If you want you can follow me at www.christianabata.com Quieres contenido en español? Síguenos en Power Automate LA
Highlighted
Regular Visitor

Sorry for the delay, if the only time I have had to review it again.

 

I revisited this page and started all over again.

https://docs.microsoft.com/en-us/power-virtual-agents/configuration-end-user-authentication

 

I also removed it first as it may have been holding onto something but appears to be OK now in my test bot.

 

New issue is I cant add it to an existing topic, the option to add auth doesn't appear but does if i create a new topic, frustrating.

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
PVA Commnity Blog

NEW Power Virtual Agents Community Blog

View articles posted by fellow community members on the Power Virtual Agents Community Blog!

Community Conference

Power Platform Community Conference

Check out the on demand sessions that are available now!

Power Platform ISV Studio

Power Platform ISV Studio

ISV Studio is designed to become the go-to Power Platform destination for ISV’s to monitor & manage published applications.

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (7,125)