cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
ThareLyn
Helper I
Helper I

Adaptive Card Not showing in Email

I created a flow to send an email with adaptive card

ThareLyn_0-1624958417564.png

This is my Adaptive Card(on the outputs):

<script type="application/adaptivecard+json">{
"type": "AdaptiveCard",
"version": "1.0",
"hideOriginalBody": true,
"body": [
{
"type": "TextBlock",
"text": "Visit the Outlook Dev Portal",
"size": "large"
},
{
"type": "TextBlock",
"text": "Click **Learn More** to learn more about Actionable Messages!"
},
{
"type": "Input.Text",
"id": "feedbackText",
"placeholder": "Let us know what you think about Actionable Messages"
}
],
"actions": [
{
"type": "Action.Http",
"title": "Send Feedback",
"method": "POST",
"url": "https://...",
"body": "{{feedbackText.value}}"
},
{
"type": "Action.OpenUrl",
"title": "Learn More",
"url": "https://docs.microsoft.com/outlook/actionable-messages"
}
]
}
</script>


So when I send it to my one email it working fine:

ThareLyn_1-1624958550923.png

But when I send it to my other email its not working

ThareLyn_2-1624958640434.png

It debugger says that Card Enabled: False, but I dont get it, I didnt change anything when I send it to my one email to another, why is it not working? Please help. Thank you.

0 REPLIES 0

Helpful resources

Announcements
UG GA Amplification 768x460.png

Launching new user group features

Learn how to create your own user groups today!

Community Connections 768x460.jpg

Community & How To Videos

Check out the new Power Platform Community Connections gallery!

M365 768x460.jpg

Microsoft 365 Collaboration Conference | December 7–9, 2021

Join us, in-person, December 7–9 in Las Vegas, for the largest gathering of the Microsoft community in the world.

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (2,658)