cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
tludwig
Advocate I
Advocate I

Appending Sharepoint List Attachments to an array

I'm trying to append multiple Sharepoint List attachments to an array so I can send them all in one email. I followed this tutorial. For some reason, the "ContentBytes" part of the array is null for both attachments so the send email action fails. Any suggestions? Thanks

snip1.PNG

snip2.PNG

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
v-bacao-msft
Community Support
Community Support

 

Hi @tludwig ,

 

The file identifier displayed in the body of the Get attachment content action seems a bit strange.

In general, the end should be the same as the file name, can you share the specific configuration of each action?

 

I did a test on my side, flow can run normally, please check my configuration:

64.PNG

 

Best Regards,

Community Support Team _ Barry
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

4 REPLIES 4
ScottShearer
Super User
Super User

@tludwig 

Can you expand your Get Attachment Content action and post a screen shot?

 

 

If I have answered your question, please mark your post as Solved.
If you like my response, please give it a Thumbs Up.

Scott

@ScottShearer Here you go. Thanks for your help.

snip3.PNG

v-bacao-msft
Community Support
Community Support

 

Hi @tludwig ,

 

The file identifier displayed in the body of the Get attachment content action seems a bit strange.

In general, the end should be the same as the file name, can you share the specific configuration of each action?

 

I did a test on my side, flow can run normally, please check my configuration:

64.PNG

 

Best Regards,

Community Support Team _ Barry
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Thanks @v-bacao-msft the file identifier in the Get Attachment Contents was wrong. I switched it to the identifier generated from the Get Attachments action and used 

body('Get_attachment_contents').$content

 for the expression value for ContentBytes in the Append Array action and it worked.

Helpful resources

Announcements
Power Automate News & Announcements

Power Automate News & Announcements

Keep up to date with current events and community announcements in the Power Automate community.

Community Calls Conversations

Community Calls Conversations

A great place where you can stay up to date with community calls and interact with the speakers.

Power Automate Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the latest Community Blog from the community!

Users online (3,993)