cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Anonymous
Not applicable

Approval Email Flow Failure

Hi there,

 

I've created a flow that starts when selected in the document library for specific documents. In the flow it requests approval for an item. If that is approved, the status is updated and a second email is sent to another approver. The approvers are stored as properties of the document. 

 

I'm getting the following failure:

Error type

This action failed because of an error in the connector.

The request failed. Response content: '{"status":400,"message":"Required property is missing.\r\nclientRequestId: 9e73d60b-597b-4874-b0d5-1134dbf28e66","source":"office365connectionprovider-northeurope.db3-ase-001.p.azurewebsites.net"}'.

 

 I'm struggling to insert a screenshot but essentially:

 

When a HTTP request is received - Passes

Get item - Passes

Send approval email - Fails

 

BadRequest. The request failed. Response content: '{"status":400,"message":"Required property is missing.\r\nclientRequestId: 9e73d60b-597b-4874-b0d5-1134dbf28e66","source":"office365connectionprovider-northeurope.db3-ase-001.p.azurewebsites.net"}'.

 

Condition - Fails

 
ActionConditionFailed. The execution of template action 'Condition' is skipped: the 'runAfter' condition for action 'Send_approval_email' is not satisfied. Expected status values 'Succeeded' and actual value 'Failed'.

 

7 REPLIES 7
v-monli-msft
Community Support
Community Support

Hi @Anonymous,

 

In which action that you are seeing this error? Also, please provide the detailed configuration of your flow. Especially what you have filled in the fields.

 

Regards,

Mona

Community Support Team _ Mona Li
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

config.JPGConfig2.JPG

 

The error is occurring in the Send Approval Email action. Is the above more helpful? 

 

Apologies for the change in name - some issue with my account.

I'm having same issue. did you find any solution for this ?

I am also getting this error. Anyone has a solution??

 

Regards,

Anonymous
Not applicable

I'm also experiencing this issue

Anonymous
Not applicable

I changed the way I set up the workflow completely. I now use the Sharepoint actions: For a Selected Item, and Get Item, and then I could do what I wanted.  This means I have to trigger the flow for each document individually and manually from Sharepoint, but at least it works! Let me know if anyone finds an easier way.

Same issue with the "Send email with options" action with 2 attachments.

Helpful resources

Announcements
MBAS Attendee Badge

Claim Your Badge & Digital Swag!

Check out how to claim yours today!

MPA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

secondImage

Are Your Ready?

Test your skills now with the Cloud Skill Challenge.

Top Solution Authors
Users online (64,915)