cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
New Member

Approval Flow Completes successfully then send mail stating "Start an Approval action failed. Please check the values assigned for the action."

I have created a Flow that starts when a SharePoint Item is added. It then gets item from another list to determine Approvers. Then it does the first Approval. If it is approved, it looks to the other SP list to get the 2nd Approver and does that approval. After each approver, I write the Approval Comments to the Approval History column (Append Entries) in the newly added SP List item.

 

This is all working correctly. The approvals work, and the emails (and Test Flow Runs) confirm that it completed successfully. Then I receive an email stating "Start an Approval action failed. Please check the values assigned for the action." How do I fix this to not send the incorrect error message after it is finished.

 

FlowApprovalEmailIssue.png

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
New Member

Solved! I'm an idiot and didn't configure the Configure Run After settings for the Get my profile v2, so it was going down both paths simultaneously. (See pics)FlowApprovalEmailIssueFixed2.pngFlowApprovalEmailIssueFixed.png

View solution in original post

1 REPLY 1
Highlighted
New Member

Solved! I'm an idiot and didn't configure the Configure Run After settings for the Get my profile v2, so it was going down both paths simultaneously. (See pics)FlowApprovalEmailIssueFixed2.pngFlowApprovalEmailIssueFixed.png

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
Community Conference

Power Platform Community Conference

Check out the on demand sessions that are available now!

Power Platform ISV Studio

Power Platform ISV Studio

ISV Studio is designed to become the go-to Power Platform destination for ISV’s to monitor & manage published applications.

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (7,520)