cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
New Member

Approval request not sending email

Hi,

 

I am testing a simple approval flow when a new List Item is created.

 

Although the approval request comes under the "Approvals" flow, no email notification is being sent out for the approval.

 

The email id in the "Assigned To" field is same as the email who created the item.

 

Once the approval is done from "Approvals" tab, email is received with notification of whether the Request is Approved or Rejected.

 

Below screenshots of the Approval Flow -

Approval_Flow.PNG

 

 

 

 

 

Thanks.

1 REPLY 1
Highlighted
Community Support
Community Support

Re: Approval request not sending email

Hi @ArghyaGhosh,

 

I have made a test on my side and don't have the issue that you mentioned.

The user populated in the Assigned to field receives the approval email and everything works fine.

39.PNG

38.PNG

Please make sure that Assigned to field is populated with a valid email address and that this user must be a member of the organization.

Please try again.

 

Best Regards,

Barry

Community Support Team _ Barry
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Helpful resources

Announcements
firstImage

Super User Program Update

Three Super User rank tiers have been launched!

firstImage

Power Platform 2020 release wave 2 plan

Features releasing from October 2020 through March 2021

firstImage

New & Improved Power Automate Community Cookbook

We've updated and improved the layout and uploading format of the Power Automate Cookbook!

thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (8,250)