cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Carole_R
New Member

Cannot Add Multiple Emails to Approval

I have a flow using "First to respond". Yesterday I could search and add multiple users to the "Assigned to" field. Today, the search stops working after adding only a single email. I need to set up 9 groups with multiple uses each, so manually typing each address is not very feasible from a maintenance standpoint. The only thing I am doing differently between yesterday and today is that I had to break up a large flow into two smaller ones due to reaching the 250 action limit. I've been working with these approvals for several weeks, and suddenly I am having this issue today. I tried signing out and re-establishing a connection with my service. Any other thoughts?

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
v-litu-msft
Community Support
Community Support

Hi @Carole_R,

 

OK, I think it is caused by the template. You could delete the Send and wait for Approval action, then recreate a new one:Screenshot 2020-12-21 160458.jpg

 

Best Regards,
Community Support Team _ Lin Tu
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

3 REPLIES 3
v-litu-msft
Community Support
Community Support

Hi @Carole_R,

 

You could initialize an array variable to store the Email addresses, then use the JOIN action convert the array to a string separated by ";", then put it into the Assigned to field, for example:

Screenshot 2020-12-18 094709.jpg

 

Screenshot 2020-12-18 094726.jpg

 

Best Regards,
Community Support Team _ Lin Tu
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Thanks for the workaround. However, it would be nice to understand why the functionality seemed to suddenly change. Is this a Microsoft issue or is there some criteria have to be met to pull in multiple addresses? Currently, I am using an old template that I had saved that allows me to add multiple addresses. But if I manually try to add an action of "Create an Approval," then I cannot add the emails. This seems very odd. 

v-litu-msft
Community Support
Community Support

Hi @Carole_R,

 

OK, I think it is caused by the template. You could delete the Send and wait for Approval action, then recreate a new one:Screenshot 2020-12-21 160458.jpg

 

Best Regards,
Community Support Team _ Lin Tu
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
MPA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

MBAS on Demand

Microsoft Business Applications Summit sessions

On-demand access to all the great content presented by the product teams and community members! #MSBizAppsSummit #CommunityRocks

MBAS Attendee Badge

Claim Your Badge & Digital Swag!

Check out how to claim yours today!

secondImage

Are Your Ready?

Test your skills now with the Cloud Skill Challenge.

Top Solution Authors
Users online (58,016)