cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Helper II
Helper II

Dynamic Content not populating

I started building an approval flow like normal. The trigger is when an item is created or modified. The next step is a condition to check and see if it is a DB Server which then would send an email then start an approval. When I went to populate the to field and the body fields, no dynamic content is showing. My SPO site has been selected and the list has been selected. There is nothing abnormal in the flow, it is very basic at this moment. 

flowdynam.PNG

 

I then decided to delete the condition and add it back and try again...... well not i can't even populate my condition with a field from the list! what the hello kitty is going on today? We've been seeing A LOT of bugs lately and I am wondering if this is something everyone else is seeing as well. 

flowlistofitems.PNG

 

I am in the Eastern US.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Helper II
Helper II

Re: Dynamic Content not populating

and now its back to working

View solution in original post

1 REPLY 1
Highlighted
Helper II
Helper II

Re: Dynamic Content not populating

and now its back to working

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
firstImage

Super User Program Update

Three Super User rank tiers have been launched!

firstImage

Power Platform 2020 release wave 2 plan

Features releasing from October 2020 through March 2021

firstImage

New & Improved Power Automate Community Cookbook

We've updated and improved the layout and uploading format of the Power Automate Cookbook!

thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (8,742)