cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
PwnedBySP
Advocate I
Advocate I

Error 403 Http Request for On Prem

I'm having a hard time figuring out why I'm getting a 403 error when I try to post to our SP16 website. I'm able to use GET, but not POST. The user has full edit permissions. I'm getting the following message

 

"The security validation for this page is invalid. Click Back in your Web browser, refresh the page, and try your operation again."

 

Here's my set up:

 

PwnedBySP_0-1613794757176.png

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Hi @PrasadAthalye ,

 

Yes, the permissions on the gateway are set correctly. I was able to get this to work by using patch and adding accept to my headers. 

View solution in original post

2 REPLIES 2
PrasadAthalye
Super User
Super User

Are you connecting on-prem using On-Premise Gateway? Does the user context of On-Premise Gateway has required permissions?

Please Like and Mark this as Answer if it resolves your Issue.

Power Automate Community

Hi @PrasadAthalye ,

 

Yes, the permissions on the gateway are set correctly. I was able to get this to work by using patch and adding accept to my headers. 

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
MPA_User Group Leader_768x460.jpg

Manage your user group events

Check out the News & Announcements to learn more.

Community Connections 768x460.jpg

Community & How To Videos

Check out the new Power Platform Community Connections gallery!

Welcome Super Users.jpg

Super User Season 2

Congratulations, the new Super User Season 2 for 2021 has started!

Carousel 2021 Release Wave 2 Plan 768x460.jpg

2021 Release Wave 2 Plan

Power Platform release plan for the 2021 release wave 2 describes all new features releasing from October 2021 through March 2022.

Top Solution Authors
Users online (1,084)