cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
HelloHello
Helper IV
Helper IV

Error: The approval has been reassigned

My approval request to a group email (it works same as normal personal email), the error message shows "The approval has been reassigned" when we click approve / reject but we did not reassign the approval request. Any idea how to resolve? Thanks!

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Hi @HelloHello ,

 

It is a good choice.

Have your problem been solved now?

If yes, please go ahead and mark the post as solved by clicking “Accept as Solution” so that this thread will be marked for other users to easily identify!

 

Best regards,

Alice       

Community Support Team _ Alice Zhang
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

5 REPLIES 5
v-alzhan-msft
Community Support
Community Support

Hi @HelloHello ,

 

Could you please explain more details about the approval request to group email?

 

Best regards,

Alice       

Community Support Team _ Alice Zhang
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

@v-alzhan-msft 

I suspect is the group email is not tag to any microsoft program unlike individual email. I have changed the function to send an email with options.

Hi @HelloHello ,

 

It is a good choice.

Have your problem been solved now?

If yes, please go ahead and mark the post as solved by clicking “Accept as Solution” so that this thread will be marked for other users to easily identify!

 

Best regards,

Alice       

Community Support Team _ Alice Zhang
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

Anonymous
Not applicable

I have a flow that I created a while ago and this was working fine. Now, when test and click on the Approve button, I get the "Something went wrong this has been reassigned" error message.

 

I'm not quite sure where I should be using the "send email with options", since I'm using the action "Start and wait for an approval" trigger. It's still breaking on testing. Please help.

 

Flow error reassigned.png

Abhishek_24
Regular Visitor

I have created the flow with shared maibox email id, however it shows the error that the flow has been reassigned.

how do we resolve it????

Please advise

Helpful resources

Announcements
MPA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

MBAS on Demand

Microsoft Business Applications Summit sessions

On-demand access to all the great content presented by the product teams and community members! #MSBizAppsSummit #CommunityRocks

MBAS Attendee Badge

Claim Your Badge & Digital Swag!

Check out how to claim yours today!

secondImage

Are Your Ready?

Test your skills now with the Cloud Skill Challenge.

Top Solution Authors
Users online (48,329)