cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
PennyP
Helper II
Helper II

Error from connection token

Hi I keep getting an error message when I try to add a list to my SharePoint site in my flow. I have connected SharePoint to the flow tried it using private browsing and turned off my VPN just to be safe and still getting the error message. I have several flows which are already connected to this site and working. Anyone got any other ideas why my flow might not be connected to SharePoint?

 

tokenexchange.png

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
manuelstgomes
Super User
Super User

Hi @PennyP 

 

That's a connection issue. You need to check in your connection list if there's an issue with the connections. Sometimes they get invalidated because of changes done by the administrators (like enabling 2FA), and you need to re-authenticate. 

 

If this doesn't work, try exporting and importing the Power Automate again. It will force new connections and check if the connections are correctly configured. Here's how to do it:

https://manueltgomes.com/microsoft/flow-how-to-import-a-flow-template/

 

If I have answered your question, please mark your post as Solved.
If you like my response, please give it a Thumbs Up.

Cheers
Manuel

View solution in original post

2 REPLIES 2
manuelstgomes
Super User
Super User

Hi @PennyP 

 

That's a connection issue. You need to check in your connection list if there's an issue with the connections. Sometimes they get invalidated because of changes done by the administrators (like enabling 2FA), and you need to re-authenticate. 

 

If this doesn't work, try exporting and importing the Power Automate again. It will force new connections and check if the connections are correctly configured. Here's how to do it:

https://manueltgomes.com/microsoft/flow-how-to-import-a-flow-template/

 

If I have answered your question, please mark your post as Solved.
If you like my response, please give it a Thumbs Up.

Cheers
Manuel

View solution in original post

Hi @manuelstgomes 

I had to export and import but that has solved the connection problem. Many thanks for your help. 

 

Kind Regards

 

Penny

Helpful resources

Announcements
UG GA Amplification 768x460.png

Launching new user group features

Learn how to create your own user groups today!

Community Connections 768x460.jpg

Community & How To Videos

Check out the new Power Platform Community Connections gallery!

Welcome Super Users.jpg

Super User Season 2

Congratulations, the new Super User Season 2 for 2021 has started!

Carousel 2021 Release Wave 2 Plan 768x460.jpg

2021 Release Wave 2 Plan

Power Platform release plan for the 2021 release wave 2 describes all new features releasing from October 2021 through March 2022.

Microsoft Ignite 768x460.png

Find your focus

Explore the latest tools,training sessions,technical expertise, networking and more.

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (2,502)