cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Frequent Visitor

Error with Excel connector

I create a flow and i have 2 issues:

 

1.  When add Excel connector: after choose location, i couldn't choose document library and display error message

401 unauthorized

2. I delete environment using at error 1, and create new environment, i step by step add Excel Connector and display below message. 

error.png

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Community Support
Community Support

Re: Error with Excel connector

Hi @greenfire,

 

You could try these methods to solve your problem:

1. Log out the Power Automate account and log in back;

2. Create a new Excel connection in the Connection center;

3. Clear cache of the browser;

4. Using other browsers to open the Power Automate, such as Chrome, Microsoft Edge (Chromium).

 

Best Regards,
Community Support Team _ Lin Tu
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

4 REPLIES 4
Highlighted
Solution Sage
Solution Sage

Re: Error with Excel connector

Hello @greenfire 

Do you have read permissions on the document library where the excel file is stored?

Could you provide more detailed information? (trigger and idea of the flow)?

Ferran

Highlighted
Frequent Visitor

Re: Error with Excel connector

 

hi @fchopo 

my Excel file store in my onedrive or my sharepoint folder, so i have all permission.

I want to read all rows of excel file and add to sharepoint list.

With my onedrive business:

error1.png

With my sharepoint folder:

error2.png

Highlighted
Solution Sage
Solution Sage

Re: Error with Excel connector

Hello @greenfire 

Could you try to review or recreate the connection to Excel? Have a look at this thread: https://powerusers.microsoft.com/t5/General-Power-Automate/add-a-line-to-excel-status-401-unauthoriz...

 

Hope it helps!
Ferran

Highlighted
Community Support
Community Support

Re: Error with Excel connector

Hi @greenfire,

 

You could try these methods to solve your problem:

1. Log out the Power Automate account and log in back;

2. Create a new Excel connection in the Connection center;

3. Clear cache of the browser;

4. Using other browsers to open the Power Automate, such as Chrome, Microsoft Edge (Chromium).

 

Best Regards,
Community Support Team _ Lin Tu
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
firstImage

Power Platform 2020 release wave 2 plan

Features releasing from October 2020 through March 2021

firstImage

Join the new Power Virtual Agents Community!

We are excited to announce the launch of Power Virtual Agents Community. Check it out now!

firstImage

New & Improved Power Automate Community Cookbook

We've updated and improved the layout and uploading format of the Power Automate Cookbook!

thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (10,175)