cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Frequent Visitor

Expression builder change has cause all expressions to be "undefined(..)"

I can't build expressions anymore they all just say undefined(...) where they use to say true or null or whatever. Or it is in red font with an ! and doesnt work. All the documentation does is say what you can use but when you use it it doesn't work.

https://imgur.com/a/knLOczp

What am I doing wrong?

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Super User III
Super User III

Re: Expression builder change has cause all expressions to be "undefined(..)"

Hello @ccowin 

 

Can you try turning off experimental features. This can be found at the top right of the screen, by clicking the cog (Settings icon) and clicking advanced Power automate features.





Did I answer your question? Mark my post as a solution!

If you like my post please hit the Thumbs Up


Proud to be a Flownaut!


Check out my blog for Power Automate tips, tricks, and guides
FlowAltDelete




View solution in original post

3 REPLIES 3
Highlighted
Super User III
Super User III

Re: Expression builder change has cause all expressions to be "undefined(..)"

Hello @ccowin 

 

Can you try turning off experimental features. This can be found at the top right of the screen, by clicking the cog (Settings icon) and clicking advanced Power automate features.





Did I answer your question? Mark my post as a solution!

If you like my post please hit the Thumbs Up


Proud to be a Flownaut!


Check out my blog for Power Automate tips, tricks, and guides
FlowAltDelete




View solution in original post

Highlighted
Frequent Visitor

Re: Expression builder change has cause all expressions to be "undefined(..)"

That works, I had been opening up the expression editor in a loop which gave me the old one too. Is this just a weird bug right now or was I doing something wrong?

Highlighted
Super User III
Super User III

Re: Expression builder change has cause all expressions to be "undefined(..)"

Hi @ccowin 

 

Sorry I missed your reply.

 

You're doing  nothing wrong, this feature is in preview, so bugs can show up without warning. Give it a few days, and try again.





Did I answer your question? Mark my post as a solution!

If you like my post please hit the Thumbs Up


Proud to be a Flownaut!


Check out my blog for Power Automate tips, tricks, and guides
FlowAltDelete




Helpful resources

Announcements
Community Conference

Power Platform Community Conference

Check out the on demand sessions that are available now!

Power Platform ISV Studio

Power Platform ISV Studio

ISV Studio is designed to become the go-to Power Platform destination for ISV’s to monitor & manage published applications.

Upcoming Events

Experience what’s next for Power Automate

See the latest Power Automate innovations, updates, and demos from the Microsoft Business Applications Launch Event.

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (7,354)