cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Beulmoto
Frequent Visitor

FTP error 400 BadRequest destination path changed

I’m trying to create a flow where a zip file is created on my FTP server, extracted, and then delete the original zip.

It works as expected on Google Drive, but throws a BadRequest on FTP.

I’ve looked at the error message, and it looks like flow is appending “/n” to the end of my destination folder path. I saw what may be a related thread here : https://powerusers.microsoft.com/t5/General-Power-Automate/How-can-I-fix-the-ERROR-quot-BadRequest-q... but the resolution is unclear.

Are there any workarounds ? Maybe there’s a way of pulling the folder ID and using that as a dynamic destination ?

Output with modified destinationOutput with modified destinationInput parametersInput parameters

13 REPLIES 13
abm
Super User
Super User

Hi @Beulmoto 

 

Try using an expression replace function to remove '\n' ?

 

Thanks



Did I answer your question? Mark my post as a solution!

If you liked my response, please consider giving it a thumbs up


Proud to be a Flownaut!

Learn more from my blogPower Automate Video Tutorials
Beulmoto
Frequent Visitor

Hi @abm 

 

I’m a bit new at this unfortunately. I’ve just added screenshots to demonstrate my issue.

 

Can you go into a bit more detail about the solution you’re proposing ? I’m having a bit of trouble grasping it.

 

Thank you for the quick reply.

abm
Super User
Super User

Hi @Beulmoto 

 

How you setting the destination path? Can't see from the screenshot other than a text.

 

Thanks



Did I answer your question? Mark my post as a solution!

If you liked my response, please consider giving it a thumbs up


Proud to be a Flownaut!

Learn more from my blogPower Automate Video Tutorials
Beulmoto
Frequent Visitor

Hi @abm 

 

I’m setting it by using the location picker and selecting the folder7C26AB14-12F2-4C1B-8CB3-B98FBF829990.jpeg

abm
Super User
Super User

Hi @Beulmoto 

 

Thanks for your quick reply.

 

Did you press enter after selecting the folder using the picker? I would say remove the path and select again the path.

 

Let me know how it goes.

 

Thanks



Did I answer your question? Mark my post as a solution!

If you liked my response, please consider giving it a thumbs up


Proud to be a Flownaut!

Learn more from my blogPower Automate Video Tutorials
Beulmoto
Frequent Visitor

Hi @abm 

 

So by re-selecting it as you suggest it did indeed eliminate the /n issue.

 

However, the error 400 persists, and I am completely lost as to why. The only other irregularity is 

that the asynchronous pattern setting must be disabled in the create file stage, otherwise it will time out.

abm
Super User
Super User

Hi @Beulmoto 

 

Thanks for the reply. How big is the file? Could you try uploading a sample small text file?

 

Thanks



Did I answer your question? Mark my post as a solution!

If you liked my response, please consider giving it a thumbs up


Proud to be a Flownaut!

Learn more from my blogPower Automate Video Tutorials
Beulmoto
Frequent Visitor

Hi @abm 

 

The zip is around 22 MB and extracts into 184 MB. There are multiple files within the folder, and no single file is over the 50 MB limit. I have a parallel flow running on google drive, and it executes perfectly which is why I’m so confused.

 

I’m not sure I can upload a sample text file, since it would contain proprietary information from a supplier unfortunately.

abm
Super User
Super User

Hi @Beulmoto 

 

Try the following:

 

Your destination path I can see a space before slash '/'? 

image.png

 

 

Also try to recreate another connection. Click the three dots and click Create Connection.

 

Thanks



Did I answer your question? Mark my post as a solution!

If you liked my response, please consider giving it a thumbs up


Proud to be a Flownaut!

Learn more from my blogPower Automate Video Tutorials
Beulmoto
Frequent Visitor

Hi @abm ,

 

Unfortunately still no luck... There isn’t a space, I double checked. It’s just within the picker that the font creates that impression.

 

I recreated the connection, but still the error is exactly the same.

 

Hi @Beulmoto 

 

I am running out of options here. Could you try after few hours or leave it for a day or so. Sometimes connections take time to refresh but shouldn't take that long. If no luck after tomorrow raise this with Microsoft and update the outcome here please. Thanks for all the quick responses.

 

Thanks



Did I answer your question? Mark my post as a solution!

If you liked my response, please consider giving it a thumbs up


Proud to be a Flownaut!

Learn more from my blogPower Automate Video Tutorials
Beulmoto
Frequent Visitor

Hi @abm 

 

Unfortunately the flow failed this morning with the same error.

 

Do you know the best way to contact Microsoft for this?

Hi @Beulmoto 

 

Thanks for letting me know.

 

https://unitedkingdom.flow.microsoft.com/en-us/support/

 

At the end of the screen click Contact Support

 

image.png



Did I answer your question? Mark my post as a solution!

If you liked my response, please consider giving it a thumbs up


Proud to be a Flownaut!

Learn more from my blogPower Automate Video Tutorials

Helpful resources

Announcements
MPA_User Group Leader_768x460.jpg

Manage your user group events

Check out the News & Announcements to learn more.

Community Connections 768x460.jpg

Community & How To Videos

Check out the new Power Platform Community Connections gallery!

Welcome Super Users.jpg

Super User Season 2

Congratulations, the new Super User Season 2 for 2021 has started!

Carousel 2021 Release Wave 2 Plan 768x460.jpg

2021 Release Wave 2 Plan

Power Platform release plan for the 2021 release wave 2 describes all new features releasing from October 2021 through March 2022.

Top Solution Authors
Users online (1,616)