cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
daniellemaree
Level: Powered On

Flow Disconnecting from Power Apps

Hi 

 

I have a powerapp that I have built it was working this afternoon, after completeing some tests in flow the connection seemed to have stoped. 

 

So I copied the flow, removed the old one and used the copied flow. As I dont want to rebuild it (again). My items being submitting from power apps seem to be adding into my sharepoint list succesfully, however the flow wont run.

 

I deleted the submit button added a new one. Again, powerapps is showing there is an error without an error message.

 

Please help as I have to present this on monday morning Smiley Sad

 

Please see the screen shots. Have you come across this problem?  p.s yes I am aware of the naming conventions in  the flow i apologise in advance.

 

 

capture6.PNGCapture67.PNGCapture77.PNG

 

 

 

1 REPLY 1
Community Support Team
Community Support Team

Re: Flow Disconnecting from Power Apps

Hi @daniellemaree,

 

Have your flow run fine before?

I find that your flow is use Request-Response as trigger instead of powerapps connector.

 

Please check if you have use the wrong trigger in the flow.

Also please take a try to create a new powerapp or flow to see if it works.

 

Best regards,

Alice

Helpful resources

Announcements
thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

firstImage

Incoming: New and improved badges!

We've given our badges an overhaul and also added some brand new ones!

fifthimage

Microsoft Learn

Learn how to build the business apps that you need.

sixthImage

Power Platform World Tour

Find out where you can attend!

seventhimage

Webinars & Video Gallery

Watch & learn from the Power Automate Community Video Gallery!

Top Kudoed Authors
Users Online
Currently online: 167 members 5,041 guests
Please welcome our newest community members: