cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Anonymous
Not applicable

Flow Stopped Working with Conditions

I have a flow that has worked for months by checking these conditions, but all of the sudden (within the past few weeks), it has stopped working even when all of the conditions have been met. Has something changed?New Dealer Flow.JPG

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Anonymous
Not applicable

I just figured out that someone had created a new list view - the Flow then changed to look for only columns in that list view, which did not include the conditional fields.

View solution in original post

5 REPLIES 5
v-zhos-msft
Solution Sage
Solution Sage

Hi @Anonymous ,

Could you please share a screenshot of the failed run history with the error message?

Does the issue still exist?

I am fraid that I need more details to deal with this issue.

Best Regards,

Community Support Team _ Zhongys

If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Anonymous
Not applicable

Here are some more screenshots of an example flow run and the Sharepoint data. All the criteria was met, but it still did not run. This has happened on 5-6 of them.New Dealer Flow 3.JPGNew Dealer Flow 4.JPGNew Dealer Flow 2.JPG

Hi @Anonymous ,

As the pic shown, the 'Treasurer Approval' column type is Yes/No.

When you set the value as 'Yes', the condition also run as false, right?

I have made some tests on my side, it doesn't has the issue you have mentioned.

Capture4.PNGCapture3.PNG

It is strange of your issue, I suggest you rebuild the flow for a try.

Best Regards,

Community Support Team _ Zhongys

If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

 

Anonymous
Not applicable

Correct - even when the field is set to yes, the Flow runs it as False.

 

I am trying not to re-build since it is a long flow with nested conditions that would all have to be re-built.

Anonymous
Not applicable

I just figured out that someone had created a new list view - the Flow then changed to look for only columns in that list view, which did not include the conditional fields.

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
MPA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

MBAS on Demand

Microsoft Business Applications Summit sessions

On-demand access to all the great content presented by the product teams and community members! #MSBizAppsSummit #CommunityRocks

MBAS Attendee Badge

Claim Your Badge & Digital Swag!

Check out how to claim yours today!

secondImage

Are Your Ready?

Test your skills now with the Cloud Skill Challenge.

Top Solution Authors
Users online (46,636)