cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
matlot139
Level: Powered On

Flow action - create link in list item to document in a library

I'd be very grateful for some help, please. I have a flow that copies a list form attachment to a document library and then deletes it from the list. I'm trying to add another action: creating a link in the list (hyperlink column) to the newly created file. But the link it produces shows 404 error in my browser when I try to open it. It's driving me crazy. Can anyone help?

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Community Support Team
Community Support Team

Re: Flow action - create link in list item to document in a library

Hi @matlot139 ,

 

Could you share all the screenshots of your configured Flow?

I did a test on my side, and I can achieve similar requirements only when the list item contains only one attachment.

For reference, the site address I configured in the action is the same.

This is a screenshot of the Flow I configured, please use it as a reference:24.PNG

 

25.PNG

Please take a try again and let me know if issue still exist.

 

Best Regards,

Community Support Team _ Barry
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.
3 REPLIES 3
Super User
Super User

Re: Flow action - create link in list item to document in a library

Hi @matlot139 ,

 

Check the link contains any invalid characters? 

 

Thanks

 

matlot139
Level: Powered On

Re: Flow action - create link in list item to document in a library

Hi ABM, I'm using dynamic content to add the filename and the library path is correct. I can't see the error...

Community Support Team
Community Support Team

Re: Flow action - create link in list item to document in a library

Hi @matlot139 ,

 

Could you share all the screenshots of your configured Flow?

I did a test on my side, and I can achieve similar requirements only when the list item contains only one attachment.

For reference, the site address I configured in the action is the same.

This is a screenshot of the Flow I configured, please use it as a reference:24.PNG

 

25.PNG

Please take a try again and let me know if issue still exist.

 

Best Regards,

Community Support Team _ Barry
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Helpful resources

Announcements
firstImage

Microsoft Business Applications Virtual Launch Event

Watch the event on demand for an in-depth look at the new innovations across Dynamics 365 and the Microsoft Power Platform.

firstImage

Watch Sessions On Demand!

Continue your learning in our online communities.

Power Platform 2019 Release Wave 2 Plan

Power Platform 2019 Release Wave 2 Plan

Features releasing from October 2019 through March 2020.

thirdimage

Flow Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

fifthimage

Microsoft Learn

Learn how to build the business apps that you need.

sixthImage

Power Platform World Tour

Find out where you can attend!

seventhimage

Webinars & Video Gallery

Watch & learn from the Flow Community Video Gallery!

Top Kudoed Authors
Users Online
Currently online: 140 members 4,596 guests
Please welcome our newest community members: