cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Anonymous
Not applicable

Flow functions in test mode, but not outside of test mode.

I created a flow to send an email to 4 people when a Microsoft Form is submitted. When I test the flow it works fine and sends the email as it should. When I exit test mode and attempt to trigger the action, the email does not send. I have already checked the following:

1. The flow is turned on

2. The form name is correct

3. The email addresses are correct

4. I read a similar post on this forum that suggested waiting 24 hours since I used a template. I waited and attempted it again. Still no results.

 

I can't figure out why it won't run properly.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Anonymous
Not applicable

Thanks for such a quick reply. I actually figured out my issue. The form was a shared form which I was not the original creator of, so the flow was not recognizing it properly. I made a copy of the form so that I was the creator and now the flow works fine.

 

Thank you!

View solution in original post

2 REPLIES 2

Hi @Anonymous ,

 

Can you send some screenshots of both the test run and the triggered run?

Anonymous
Not applicable

Thanks for such a quick reply. I actually figured out my issue. The form was a shared form which I was not the original creator of, so the flow was not recognizing it properly. I made a copy of the form so that I was the creator and now the flow works fine.

 

Thank you!

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
2022 Release Wave 1 760x460.png

2022 Release Wave 1 Plan

Power Platform release plan for the 2022 release wave 1 describes all new features releasing from April 2022 through September 2022.

Community Connections 768x460.jpg

Community & How To Videos

Check out the new Power Platform Community Connections gallery!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (2,449)