cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Shell
Frequent Visitor

Flow moving attachments to SharePoint isn't triggered when second email received from Performance address

I have a flow that takes attachments from 4 specified email addresses and saves them to SharePoint.

It's working except for a second report that comes from the performance address.  The first email triggers the flow at 6:50 a.m. the second email (with a different report) comes in about an hour later but doesn't trigger the workflow.

Any ideas why and how I can resolve this?

Thanks

3 REPLIES 3
Gristy
Resident Rockstar
Resident Rockstar

What is the trigger your using ?

Mari
Community Support
Community Support

Hi! As Gristy requested, it would be helpful to know what the trigger is. In case you are using something like "When a new email arrives in a shared mailbox (V2)", check if you don't have any settings that may filter the emails.

 

Mari_0-1625528061191.png

Best regards,

 

Community Support Team - Mari


If this post helps, then please consider Accept as solution to help the other members find it more quickly.

 

Shell
Frequent Visitor

I'm using "On new email with attachment" and put Yes in both Attachment options.  The flow is triggered for 4 out of 5 emails.  It doesn't trigger for the second email from performance.  You've given me something else to look into, so thank you for that

Helpful resources

Announcements
Power Automate News & Announcements

Power Automate News & Announcements

Keep up to date with current events and community announcements in the Power Automate community.

Community Calls Conversations

Community Calls Conversations

A great place where you can stay up to date with community calls and interact with the speakers.

Power Automate Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the latest Community Blog from the community!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (4,870)