cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
DemoMan
Level: Powered On

Flow "Get items" returns blank output

Hi Everyone, hope you all are having a good day.

 

I seems to be having issues with one of my flows returning a blank ouput for the "Get Items" step.  As you can see below the "Get Items" gets the right input but it returns a blank output. This only happens for certains items, not all of them which makes it more difficult to pin point the issue. Any help will be greatly appreciated.

GetItemsBlankOutput.JPGmissing output

 

GetItemsRightOutput.JPGright output

 

 

4 REPLIES 4
Super User
Super User

Re: Flow "Get items" returns blank output

Hi @DemoMan ,

 

Make sure your filter query value is correct. Is any related record exists which matches the filter query?

 

If this reply has answered your question or solved your issue, please mark this question as answered. Answered questions helps users in the future who may have the same issue or question quickly find a resolution via search. If you liked my response, please consider giving it a thumbs up.

 

Thanks



Did I answer your question? Mark my post as a solution!

If you liked my response, please consider giving it a thumbs up


Proud to be a Flownaut!



Community Support Team
Community Support Team

Re: Flow "Get items" returns blank output

Hi @DemoMan,

 

Could you please show a complete example? (block key information)

 

Or you can have a try by using the Filter array action:Annotation 2019-08-15 141437.png

Please have a try, I hope it can help you.

 

Best Regards,

Community Support Team _ Lin Tu

If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

DemoMan
Level: Powered On

Re: Flow "Get items" returns blank output

I tried hardcodding the "TSLink" and I still get a blank output, it shouldn't happen this way with a hard coded number right? Is there an specific way of bulding a filer query?

Community Support Team
Community Support Team

Re: Flow "Get items" returns blank output

Hi @DemoMan,

 

Could you please share the output of the item which TSLink is "2019-08-09_272"?

If the output of Get Items has no value of 2019-08-09_272, the issue may be caused by the SharePoint- some data about 2019-08-09_272 missed.

Best Regards,
Community Support Team _ Lin Tu
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Helpful resources

Announcements
thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

firstImage

Incoming: New and improved badges!

We've given our badges an overhaul and also added some brand new ones!

fifthimage

Microsoft Learn

Learn how to build the business apps that you need.

sixthImage

Power Platform World Tour

Find out where you can attend!

seventhimage

Webinars & Video Gallery

Watch & learn from the Power Automate Community Video Gallery!

Top Kudoed Authors
Users Online
Currently online: 315 members 5,933 guests
Recent signins:
Please welcome our newest community members: