cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
xellemang
Helper I
Helper I

Formatting HTML Table into Send Email V2

Hello,

 

I'm running into some issues getting the HTML table to properly show up in the email. What is odd is I have 2 instances of this in the same flow, the first one comes across fine while the second one doesn't. Here are the areas of the flow:

This one works as expected:

xellemang_0-1626886020250.png

Here is the format of the body with the output being:

xellemang_1-1626886060736.png

In the Send with options, I have Use only HTML message set to Yes.

 

Here is the part of the Flow where it doesn't format properly. 

 

xellemang_2-1626886260248.png

Here is the Body with the Output being the HTML table above:

xellemang_4-1626886426717.png

This flow is being redone from a different one that functions very similarly (same web service call feeding the JSON in) and that one works while this one doesn't. I imagine it is something small I'm overlooking.

 

Thanks,

 

2 REPLIES 2
Paulie78
Super User III
Super User III

I notice you have a closing table tag </table> after the output of your table. So in HTML it would be coming out as </table></table>. That might not be the problem, but just something I noticed.

I actually have been testing some different things and left that in there on accident. Just removed and tried again without success.

Helpful resources

Announcements
MPA_User Group Leader_768x460.jpg

Manage your user group events

Check out the News & Announcements to learn more.

V3_PVA CAmpaign Carousel.png

Community Challenge - Giveaways!

Participate in the Power Virtual Agents Community Challenge

Carousel 2021 Release Wave 2 Plan 768x460.jpg

2021 Release Wave 2 Plan

Power Platform release plan for the 2021 release wave 2 describes all new features releasing from October 2021 through March 2022.

Top Solution Authors
Users online (1,492)