cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
DemoMan
Helper I
Helper I

Get Items finds input returns blank Output

Good Morning Flowers, Happy Monday.

 

I'm refreshing this question because it has becomed a big issue for our department. And I'm hopping I can get pointed in the right direction with a bit more detail.

 

The issue is at follows: I have a flow that has a "Get Items" step, this step it is supposed to return a string that is set up on a previous step. The field I want is called "TSLink" and is a simple string or a date and an ID. "Get Items" receives the right Imput perfectly, but for some weird reason the output is always blank:

 

 

GetItemsBlankOutput.JPGeven if I add a "Filter Array" it outputs a blank value.

 

Is there an specific reason why "Get Items" would receive the Imput but not send it as an output?

My "Filter query" is findind the right item, so I know that is working. 

 

Thank You everyone

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
v-alzhan-msft
Community Support
Community Support

Hi @DemoMan ,

 

I have made a test on my side and don't have the issue that you mentioned.

Could you please share a screenshot of the sharepoint list and items?

 

Best regards,

Alice       

 

Community Support Team _ Alice Zhang
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

4 REPLIES 4
RezaDorrani
Dual Super User II
Dual Super User II

Hi @DemoMan 

 

The field I want is called "TSLink" and is a simple string or a date and an ID

 

What is the actual type of theis column? what is the data source?

 

If getitems returns empty that means your filter criteria is not returning any matches

 

Hi @RezaDorrani 

 

Thank You for your help on this,

 

What is the actual type of theis column? what is the data source?

The field type is "Single Line of Text" the data source is another sharepoint list on the same site.

 

If getitems returns empty that means your filter criteria is not returning any matches

You are right, but the error occurs even when I hard code a string for an item I know exist.

 

Thank You

RezaDorrani
Dual Super User II
Dual Super User II

Hi @DemoMan 

 

Is it an error or is it that no data is returned by the action

Error and no data are 2 different things

Can you share some screenshots of your sharepoint list where TSLink data is held

 

 

v-alzhan-msft
Community Support
Community Support

Hi @DemoMan ,

 

I have made a test on my side and don't have the issue that you mentioned.

Could you please share a screenshot of the sharepoint list and items?

 

Best regards,

Alice       

 

Community Support Team _ Alice Zhang
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
UG GA Amplification 768x460.png

Launching new user group features

Learn how to create your own user groups today!

Community Connections 768x460.jpg

Community & How To Videos

Check out the new Power Platform Community Connections gallery!

M365 768x460.jpg

Microsoft 365 Collaboration Conference | December 7–9, 2021

Join us, in-person, December 7–9 in Las Vegas, for the largest gathering of the Microsoft community in the world.

Top Solution Authors
Users online (3,548)