cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
DemoMan
Helper I
Helper I

Get Items finds input returns blank Output

Good Morning Flowers, Happy Monday.

 

I'm refreshing this question because it has becomed a big issue for our department. And I'm hopping I can get pointed in the right direction with a bit more detail.

 

The issue is at follows: I have a flow that has a "Get Items" step, this step it is supposed to return a string that is set up on a previous step. The field I want is called "TSLink" and is a simple string or a date and an ID. "Get Items" receives the right Imput perfectly, but for some weird reason the output is always blank:

 

 

GetItemsBlankOutput.JPGeven if I add a "Filter Array" it outputs a blank value.

 

Is there an specific reason why "Get Items" would receive the Imput but not send it as an output?

My "Filter query" is findind the right item, so I know that is working. 

 

Thank You everyone

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
v-alzhan-msft
Community Support
Community Support

Hi @DemoMan ,

 

I have made a test on my side and don't have the issue that you mentioned.

Could you please share a screenshot of the sharepoint list and items?

 

Best regards,

Alice       

 

Community Support Team _ Alice Zhang
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

4 REPLIES 4
RezaDorrani
Dual Super User
Dual Super User

Hi @DemoMan 

 

The field I want is called "TSLink" and is a simple string or a date and an ID

 

What is the actual type of theis column? what is the data source?

 

If getitems returns empty that means your filter criteria is not returning any matches

 

Hi @RezaDorrani 

 

Thank You for your help on this,

 

What is the actual type of theis column? what is the data source?

The field type is "Single Line of Text" the data source is another sharepoint list on the same site.

 

If getitems returns empty that means your filter criteria is not returning any matches

You are right, but the error occurs even when I hard code a string for an item I know exist.

 

Thank You

Hi @DemoMan 

 

Is it an error or is it that no data is returned by the action

Error and no data are 2 different things

Can you share some screenshots of your sharepoint list where TSLink data is held

 

 

v-alzhan-msft
Community Support
Community Support

Hi @DemoMan ,

 

I have made a test on my side and don't have the issue that you mentioned.

Could you please share a screenshot of the sharepoint list and items?

 

Best regards,

Alice       

 

Community Support Team _ Alice Zhang
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Helpful resources

Announcements
Power Platform Conf 2022 768x460.jpg

Join us for Microsoft Power Platform Conference

The first Microsoft-sponsored Power Platform Conference is coming in September. 100+ speakers, 150+ sessions, and what's new and next for Power Platform.

New Ideas Forum MPA.jpg

A new place to submit your Ideas for Power Automate

Announcing a new way to share your feedback with the Power Automate Team.

MPA Virtual Workshop Carousel 768x460.png

Register for a Free Workshop

Learn to digitize and optimize business processes and connect all your applications to share data in real time.

MPA Licensing.jpg

Ask your licensing questions at the Power Automate AMA!

Join Priya Kodukula and the licensing team, super users and MVPs to find answers to your questions on Power Automate licensing.

Users online (2,082)