cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
SK_Tan
Helper III
Helper III

Get User Profile (V2) - NotFound

Hi,

 

I created a Ms. Forms in which the data feeds into SharePoint Lists.

 

In order to collect the user details who submitted the Ms. Forms, I have this action "Get User Profile (V2)" after "Get Response Details". However the flow isn't working right and it shows "NotFound".

 

Can anyone help?

 

Thanks in advance!

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Expiscornovus
Super User
Super User

Hi @SK_Tan,

 

This means somebody replied to your form anonymously. So, this will mean you won't be able to identify a user profile for that person. Making the NotFound response a correct outcome 😉

 

You can fix this by checking the Record Name checkbox in the MS Form settings. But this will mean your form isn't anonymous anymore.

 

recordname.png



Happy to help out! 🙂

Interested in more #PowerAutomate #SharePointOnline or #PowerVirtualAgents content?
Visit my blog, Subscribe to my YouTube channel or Follow me on Twitter


View solution in original post

6 REPLIES 6
Expiscornovus
Super User
Super User

Hi @SK_Tan,

 

Just to double check. Have you configured your flow like in my example screenshot below, are you using the Responders' Email property for the lookup?

 

respondersemail.png

 

Have you checked that the value is not empty in the flow history btw?



Happy to help out! 🙂

Interested in more #PowerAutomate #SharePointOnline or #PowerVirtualAgents content?
Visit my blog, Subscribe to my YouTube channel or Follow me on Twitter


Hi,

 

Thank you for your swift response.

 

You're right, I configured based on what you described.

 

I checked the history and the USer (UPN) shows "anonymous".

 

SK_Tan_0-1623249281263.png

 

Expiscornovus
Super User
Super User

Hi @SK_Tan,

 

This means somebody replied to your form anonymously. So, this will mean you won't be able to identify a user profile for that person. Making the NotFound response a correct outcome 😉

 

You can fix this by checking the Record Name checkbox in the MS Form settings. But this will mean your form isn't anonymous anymore.

 

recordname.png



Happy to help out! 🙂

Interested in more #PowerAutomate #SharePointOnline or #PowerVirtualAgents content?
Visit my blog, Subscribe to my YouTube channel or Follow me on Twitter


Hi,

 

Indeed my setting was "anyone can reply". However, I was the one who filled up the form, how could it not recognize my identity?

 

SK_Tan_0-1623250196133.png

 

Expiscornovus
Super User
Super User

Hi @SK_Tan,

 

I mean, use the Only people in my organization can reply option. That option has a record name feature which you can enable. 

 

The anyone can answer doesn't have this feature and responses will be anonymously.



Happy to help out! 🙂

Interested in more #PowerAutomate #SharePointOnline or #PowerVirtualAgents content?
Visit my blog, Subscribe to my YouTube channel or Follow me on Twitter


Thank you brother!

Helpful resources

Announcements
Power Automate News & Announcements

Power Automate News & Announcements

Keep up to date with current events and community announcements in the Power Automate community.

Community Calls Conversations

Community Calls Conversations

A great place where you can stay up to date with community calls and interact with the speakers.

Power Automate Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the latest Community Blog from the community!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (4,450)