cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
PowerO365Guy
Helper II
Helper II

Get items not showing lookup column

Hi Team,

I am using two List    Project and Owner

 

in Project List i have two column Project Name , Owner Name

 

Owner Name column is a Lookup column from second List "Owner"

 

when i add the item and do trigger the workflow for the selected item. --> Get items shows all the column but doesnt show the Lookup column in the dynamic content

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
abm
Super User III
Super User III

Hi @PowerO365Guy 

 

Thanks for the screen share. So overall you had a refresh issue regarding the column views. Once we changed the view to show id only it did showed up in Power Automate. Again we changed the lookup to show the name and email. Run the flow and it did displayed all the values.



Did I answer your question? Mark my post as a solution!

If you liked my response, please consider giving it a thumbs up


Proud to be a Flownaut!

Learn more from my blogPower Automate Video Tutorials

View solution in original post

6 REPLIES 6
abm
Super User III
Super User III

Hi @PowerO365Guy 

 

Check the run history and see the value is returned or not?



Did I answer your question? Mark my post as a solution!

If you liked my response, please consider giving it a thumbs up


Proud to be a Flownaut!

Learn more from my blogPower Automate Video Tutorials

Hi abm,

Thanks for helping. 

No i don't see the lookup columns in the run history. i see all the other columns but not lookup columns.

@abm   even if i just create a flow with Get items . the lookup column is not shown in the dynamic content

abm
Super User III
Super User III

Hi @PowerO365Guy 

 

Are you using any custom list views? Also check your default list views have those columns.



Did I answer your question? Mark my post as a solution!

If you liked my response, please consider giving it a thumbs up


Proud to be a Flownaut!

Learn more from my blogPower Automate Video Tutorials
abm
Super User III
Super User III

Hi @PowerO365Guy 

 

Thanks for the screen share. So overall you had a refresh issue regarding the column views. Once we changed the view to show id only it did showed up in Power Automate. Again we changed the lookup to show the name and email. Run the flow and it did displayed all the values.



Did I answer your question? Mark my post as a solution!

If you liked my response, please consider giving it a thumbs up


Proud to be a Flownaut!

Learn more from my blogPower Automate Video Tutorials

View solution in original post

@abm Thanks Ajith for the help to debug

Helpful resources

Announcements
Process Advisor

Introducing Process Advisor

Check out the new Process Advisor community forum board!

MPA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

MBAS on Demand

Microsoft Business Applications Summit sessions

On-demand access to all the great content presented by the product teams and community members! #MSBizAppsSummit #CommunityRocks

MBAS Attendee Badge

Claim Your Badge & Digital Swag!

Check out how to claim yours today!

Users online (15,628)