cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Frequent Visitor

Getting Random errors on my Flow, 400-error & BadRequest

Hi!

 

I have a flow that is triggered from arrival of an email with attachment. What it does is to save the attachment to a specific Sharepoint-folder based on the "from"-field and name of the attachment.

 

It is run appx 30 times per day and works fine. Except every, maybe 10th time. Then I get a

 

"Cannot read property 'push' of undefined" as a message and it fails on "create file" with an 400-error and the message "BadRequest".

If i re-run the flow it works fine and it seems to be random when it comes.

 

Any ideas on why this happens?

 

Skärmbild 2021-01-12 131450.png

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Community Support
Community Support

Hi @Olle,

 

the error occurs when operation about files located in SharePoint, it is a temporary internal issue.

You could initialize an ID variable, in the coming steps, append the ID variable could be used:

Screenshot 2021-01-14 165534.jpg

 

Best Regards,
Community Support Team _ Lin Tu
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

4 REPLIES 4
Community Support
Community Support

Hi @Olle,

 

You could create a second Create File action to prevent the first Create file fail. you could also create a delay action between the two actions, set it to delay 1 minute.
Screenshot 2021-01-13 155559.jpg

 

Screenshot 2021-01-13 155615.jpg

 

Best Regards,
Community Support Team _ Lin Tu
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Frequent Visitor

Hi @v-litu-msft ! Thank you - yes that is an option.

 

But any idea on why this error occurres?

 

Also, if I go for your suggestion, there will be another ItemID for that scenario which forces me to "duplicate" all coming steps, right?

 

//Olle

Community Support
Community Support

Hi @Olle,

 

the error occurs when operation about files located in SharePoint, it is a temporary internal issue.

You could initialize an ID variable, in the coming steps, append the ID variable could be used:

Screenshot 2021-01-14 165534.jpg

 

Best Regards,
Community Support Team _ Lin Tu
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

Frequent Visitor

Thank you very much for your help!

 

What I, in the end, did was to put the "create file" in a "Do... While"-loop that exits after I set the "success-variable" to true.

 

Kind Regards,

 

Helpful resources

Announcements
Microsoft Ignite

Microsoft Ignite

Join digitally, March 2–4, 2021 to explore new tech that's ready to implement. Experience the keynote in mixed reality through AltspaceVR!

New Super Users

Meet the Power Automate Super Users!

Many congratulations to the Season 1 2021 Flownaut Crew!

Microsoft Ignite

Microsoft Power Platform: 2021 Release Wave 1 Plan

Power Platform release plan for the 2021 release wave 1 describes all new features releasing from April through September 2021.

MPA Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the community blog page where you can find valuable learning material from community and product team members!

Users online (36,882)