cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
szkwg
New Member

Getting error of "'Folder Path' is required." when saving the flow from template "Save my email attachments to a SharePoint document library"

I am getting error of "'Folder Path' is required." when saving the flow from template "Save my email attachments to a SharePoint document library". "Folder Path" is picked after "Site Address" is put in, not typed in. Any trick?

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

(1) Try a custom value for the site address

 

Double check that you can browse to the SharePoint site's Folder path.

 

Try Enter Custom value

Snag_17a443e.png

then paste in the SharePoint Library's URL

Snag_17ba063.png

Then select the Folder Path

 

(2) Delete the Create file action

Delete the Create file action. Then add a new Create File action and configure.

 

(3)  Save a new copy of the flow and run this new copy. 

This can resolve issues with corruption (unknown to use) within the flow. You will need to turn on the new flow, and if appropriate, turn of the old flow.

Snag_183da87.png


Ellis
____________________________________
If I have answered your question, please mark the post as Solved.
If you like my response, please give it a Thumbs Up.

View solution in original post

8 REPLIES 8
szkwg
New Member

CaptureFolderPath.PNGCaptureTemplate.PNG

CaptureError.PNG

ekarim2020
Super User
Super User

(1) Please see How to save email attachments to a SharePoint Document Library using Power Automate

 

(2) And the select the Folder Path without typing:

Snag_2b5cd4.png


Ellis
____________________________________
If I have answered your question, please mark the post as Solved.
If you like my response, please give it a Thumbs Up.

Thanks ekarim2020. What I did was "select the Folder Path without typing", the (2) option, but still gave me error.

 

Do I need to be administrator or have something like "administrator" privilege to the SharePoint site or to the folder?

szkwg
New Member

Magic! This time it does not give me error. I am a bit lost, but as long as it works, great!

szkwg_0-1642971907029.png

 

somehow, still errors are given.

szkwg_1-1642972218677.png

 

(1) Try a custom value for the site address

 

Double check that you can browse to the SharePoint site's Folder path.

 

Try Enter Custom value

Snag_17a443e.png

then paste in the SharePoint Library's URL

Snag_17ba063.png

Then select the Folder Path

 

(2) Delete the Create file action

Delete the Create file action. Then add a new Create File action and configure.

 

(3)  Save a new copy of the flow and run this new copy. 

This can resolve issues with corruption (unknown to use) within the flow. You will need to turn on the new flow, and if appropriate, turn of the old flow.

Snag_183da87.png


Ellis
____________________________________
If I have answered your question, please mark the post as Solved.
If you like my response, please give it a Thumbs Up.

szkwg
New Member

after I carefully followed all of your instructions above and set up the "if no" branch, now it works for real: I see attachments are dumped to SharePoint folder. I must have made some mistakes somewhere in the beginning.

Thanks so much ekarim2020.

Helpful resources

Announcements
Power Automate News & Announcements

Power Automate News & Announcements

Keep up to date with current events and community announcements in the Power Automate community.

Microsoft 365 Conference – December 6-8, 2022

Microsoft 365 Conference – December 6-8, 2022

Join us in Las Vegas to experience community, incredible learning opportunities, and connections that will help grow skills, know-how, and more.

Power Automate Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the latest Community Blog from the community!

Users online (2,830)