cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
weare
Level: Powered On

Google contact Stop working, only for me?

It has been 3-4 days that the connection to Google is not working properly and is getting an error, is it just for me?

 

picrures includeScreen Shot 2019-08-24 at 0.10.53.pngScreen Shot 2019-08-24 at 0.11.03.png

9 REPLIES 9
Super User
Super User

Re: Google contact Stop working, only for me?

Hi @weare 

 

The error indicates about the JSON data which is getting from HTTP request is received. Expand the run history of HTTP request step and see the data. There must be some invalid data which is not qualifying as JSON.

 

Thanks



Did I answer your question? Mark my post as a solution!

If you liked my response, please consider giving it a thumbs up


Proud to be a Flownaut!



weare
Level: Powered On

Re: Google contact Stop working, only for me?

@abm thank you for your comment!

 

I understand the error, but I've been using this FLOW for about a year, and suddenly it returns errors
i tried to write or convert simple text and nothing works

Is there support you can talk to? This seems to be a deeper problem that has nothing to do with me

Super User
Super User

Re: Google contact Stop working, only for me?

Hi @weare 

 

Could you post your run history data?

 

Thanks



Did I answer your question? Mark my post as a solution!

If you liked my response, please consider giving it a thumbs up


Proud to be a Flownaut!



weare
Level: Powered On

Re: Google contact Stop working, only for me?

sure! thank you again! @abm Screen Shot 2019-08-26 at 13.02.10.pngScreen Shot 2019-08-26 at 13.01.40.pnghistoryScreen Shot 2019-08-26 at 13.01.20.pngall the flows with google contact failedScreen Shot 2019-08-26 at 13.06.32.pngsucsses before few days

Super User
Super User

Re: Google contact Stop working, only for me?

Hi @weare 

 

Could you expand the HTTP flow step failure? Want to see the JSON data.

 

Thanks



Did I answer your question? Mark my post as a solution!

If you liked my response, please consider giving it a thumbs up


Proud to be a Flownaut!



weare
Level: Powered On

Re: Google contact Stop working, only for me?

 
{
    "type": "object",
    "properties": {
        "Name": {
            "type": "string"
        },
        "FirstName": {
            "type": "string"
        },
        "LastName": {
            "type": "string"
        },
        "Email": {
            "type": "string"
        },
        "CellPhone": {
            "type": "string"
        },
        "Position": {
            "type": "string"
        },
        "AccountId": {
            "type": "object",
            "properties": {
                "EventDate": {
                    "type": "object",
                    "properties": {
                        "__type": {
                            "type": "string"
                        },
                        "iso": {
                            "type": "string"
                        }
                    }
                }
            }
        },
        "Main2": {
            "type": "boolean"
        }
    }
}
 
 
i try to use manual trigger with some text in contat name and its not working
you can check on your account if google accounts work? its look like its problem on MICROSOFT FLOW
Super User
Super User

Re: Google contact Stop working, only for me?

Hi @weare 

 

Thats the schema you posted. Go to your flow history and expand the step. Copy and paste the JSON data.

 

Thanks



Did I answer your question? Mark my post as a solution!

If you liked my response, please consider giving it a thumbs up


Proud to be a Flownaut!



weare
Level: Powered On

Re: Google contact Stop working, only for me?

thants what i do - nothing work.... google contacts not working 😞

see the video here that show the problem:

ezgif-1-6f2f621b130a

 

error:

InvalidTemplate. Unable to process template language expressions in action 'Create_a_contact' inputs at line '1' and column '2636': 'The template language expression 'json(decodeBase64(triggerOutputs().headers['X-MS-APIM-Tokens']))['$connections']['shared_googlecontacts_1']['connectionId']' cannot be evaluated because property 'shared_googlecontacts_1' doesn't exist, available properties are 'shared_googlecontacts'. Please see https://aka.ms/logicexpressions for usage details.'.

Super User
Super User

Re: Google contact Stop working, only for me?

Hi @weare 

 

I am getting the below error.

 

{
"error": {
"code": 400,
"source": "uk-001.azure-apim.net",
"clientRequestId": "8433de1d-faf2-42ce-96ae-e16e39c8d155",
"message": "The response is not in a JSON format.",
"innerError": "Invalid JSON"
}
}
 
I am running out of options for this. Hopefully someone from community could answer this. If not for support  ticket please click the below link.
 
 
Thanks
 
 


Did I answer your question? Mark my post as a solution!

If you liked my response, please consider giving it a thumbs up


Proud to be a Flownaut!



Helpful resources

Announcements
firstImage

Better Together Contest Finalists Announced!

Congrats to the finalists of our ‘Better Together’-themed T-shirt design contest! Click for the top entries.

firstImage

Incoming: New and improved badges!

Look out for new contribution recognition badges coming SOON!

firstImage

New & Improved Power Automate Community Cookbook

We've updated and improved the layout and uploading format of the Power Automate Cookbook!

thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

sixthImage

Community Summit North America

The top training and networking event across the globe for Microsoft Business Applications

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (9,889)