cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
aboldi
Level: Power Up

HTTP GET call not returning value

Hey guys,

 

I'm doing a simple http GET call to a bank's API in order to pull out an authoization token for further HTTPs.

 

The odd thing is that Flow seems to be scrubbing out the 'Authorization' header from the return. In other areas (the bank's dev area, Nintex) Authorization is present, but for some reason it is not being returned by Flow despite returning a 200 code. Other expected headers are there, but the only useful one (Auth) is missing!

 

One thought was that perhaps Authorization wasn't returned because it's a pretty long string (220 chars).

 

Anyone seen anything similar? Or have any suggestions? I'm mighty confused and can't really progress without the Auth token so any help greatly appreciated!

 

Thanks,

Scott

1 REPLY 1
SamPo
Level 10

Re: HTTP GET call not returning value

Have you tried running the same call from Postman? Is the auth header included there?

Helpful resources

Announcements
thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

firstImage

Incoming: New and improved badges!

We've given our badges an overhaul and also added some brand new ones!

fifthimage

Microsoft Learn

Learn how to build the business apps that you need.

sixthImage

Power Platform World Tour

Find out where you can attend!

seventhimage

Webinars & Video Gallery

Watch & learn from the Power Automate Community Video Gallery!

Top Kudoed Authors (Last 30 Days)
Users online (5,889)