cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
lshake
Level: Powered On

HTTP POST URL Trigger Problem

I have a flow that is triggered by an HTTP post.  The flow has been working fine for a few days.  Suddenly, when I tried to trigger it today via a post, I get the following connection error:

 

Unknown host: sun.security.validator.ValidatorException: PKIX path building failed: sun.security.provider.certpath.SunCertPathBuilderException: unable to find valid certification path to requested target

 

Connection Failure

 

I didn't change anything in the Flow.

 

Is this an error that anyone is familiar with?  I thought maybe my post URL that was generated by the system had a problem, so I did a "save as" on my flow and tried the new URL that was generated for the new copy of my Flow, but it gave me the same error.

 

Thanks for any help anyone has to offer!

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
lshake
Level: Powered On

Re: HTTP POST URL Trigger Problem

I believe this was a problem with the SSL certificate between my server and the 365 server.  Once I resolved that, the HTTP Post began working again. 

 

Thanks!

View solution in original post

2 REPLIES 2
Community Support Team
Community Support Team

Re: HTTP POST URL Trigger Problem

Hi @lshake,

 

Could you please share a screenshot of your flow’s configuration?

Do you use “Request- When a HTTP request is received” trigger within your flow?

 

The error message told that there is something wrong with your certification path. Please check if you have provided proper certification path in your flow. In addition, please consider take a try to delete the flow and re-create it again to check if the issue is solved.

 

Please check and see if the follwoing article would help in your scenario:

https://social.msdn.microsoft.com/Forums/vstudio/en-US/f11ea086-be44-4fa2-8e4e-ca8c6c92a8d8/im-recei...

 

Best regards,

Kris

Community Support Team _ Kris Dai
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.
Highlighted
lshake
Level: Powered On

Re: HTTP POST URL Trigger Problem

I believe this was a problem with the SSL certificate between my server and the 365 server.  Once I resolved that, the HTTP Post began working again. 

 

Thanks!

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
firstImage

Incoming: New and improved badges!

Look out for new contribution recognition badges coming SOON!

firstImage

Power Platform Online Conference

Join us for the first ever Power Platform Online Conference!

firstImage

New & Improved Power Automate Community Cookbook

We've updated and improved the layout and uploading format of the Power Automate Cookbook!

thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

fifthimage

Microsoft Learn

Learn how to build the business apps that you need.

sixthImage

Power Platform World Tour

Find out where you can attend!

seventhimage

Webinars & Video Gallery

Watch & learn from the Power Automate Community Video Gallery!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (5,612)