cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
NotAlex
Frequent Visitor

HTTP Request, with PDF content showing blank

I am trying to create a flow that recieves a PDF (file name and content) via HTTP Request.

 

So i have setup a test in flow 1 to call the HTTP request and send through the pdf content, but the PDF saved in flow 2 is blank.

 

Flow 1: [Works]

  1.  gets Email Attachment
  2. Saves as PDF in SharePoint Library (correctly)
  3. Sends PDF content via HTTP to Flow 2

    Flow 1.PNG

Flow 2: [Doesnt Work]

  1. Recieves Request
  2. Saves PDF to SharePoint Library
  3. PDF is blank/Corrupt

Flow 2.PNG

 

 

Thanks!

2 ACCEPTED SOLUTIONS

Accepted Solutions
yashag2255
Dual Super User II
Dual Super User II

Hi @NotAlex 

 

Can you try wrapping the 'document' in the binary() fucntion using the expression editor in the Create a file action and run the flow. 

 

Hope this Helps!

If this reply has answered your question or solved your issue, please mark this question as answered. Answered questions helps users in the future who may have the same issue or question quickly find a resolution via search. If you liked my response, please consider giving it a thumbs up. THANKS!

View solution in original post

@yashag2255  you are a gentleman and a scholar, thank you!

 

Just a note that it is actually "Base64ToBinary([contentBytes])".

 

Cheers

Alex

View solution in original post

4 REPLIES 4
yashag2255
Dual Super User II
Dual Super User II

Hi @NotAlex 

 

Can you try wrapping the 'document' in the binary() fucntion using the expression editor in the Create a file action and run the flow. 

 

Hope this Helps!

If this reply has answered your question or solved your issue, please mark this question as answered. Answered questions helps users in the future who may have the same issue or question quickly find a resolution via search. If you liked my response, please consider giving it a thumbs up. THANKS!

@yashag2255  you are a gentleman and a scholar, thank you!

 

Just a note that it is actually "Base64ToBinary([contentBytes])".

 

Cheers

Alex

@AlexBunning1 

 

Perfect! Usually in some connectors it takes Binary and sometimes it is Base64 to Binary. 

 

If this reply has answered your question or solved your issue, please mark this question as answered. Answered questions helps users in the future who may have the same issue or question quickly find a resolution via search. If you liked my response, please consider giving it a thumbs up. THANKS!

Anonymous
Not applicable

Helpful resources

Announcements
MPA Virtual Workshop Carousel 768x460.png

Register for a Free Workshop

Learn to digitize and optimize business processes and connect all your applications to share data in real time.

New Process Advisor Capabilities carousel.png

Read the blog for the latest news

Read the latest about new experiences and capabilities in the Power Automate product blog.

PA Survey Carousel Image.png

We want to hear from you!

If you are a small business ISV/Reseller, share your thoughts with our research team.

AI Builder AMA June 7th carousel (up on May 25th, take down June 8th) (1).png

'Ask Microsoft Anything' about AI Builder!

The AI Builder team invite you to ask questions and provide helpful answers at our next AMA.

Users online (1,673)