cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Advocate II
Advocate II

Impossible to get sharing link

Hi everyone,

From flow template "Post a message to Microsoft Teams for a selected file", I modified it to add the action "create sharing link..." but it seems not working properly.

Before adding this steps, everything was fine.

 

Could give me some tips where is the mistake ?

Thank you

 

Capture.PNGimage.pngCapture.PNG

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Dual Super User II
Dual Super User II

Hi, 

 

You cannot choose the option for View and Edit to Anonymous. Change the anonymous option to People in the organisation (as you are posting on teams channel and assuming the audience is people within the organisation), this should work. 

ksjhdjkh.png

 

Note: You can get rid of the second action of getting the properties again. The properties will be pulled with the first action itself. 

 

Thanks, 

 

If this reply has answered your question or solved your issue, please mark this question as answered. Answered questions helps users in the future who may have the same issue or question quickly find a resolution via search. If you liked my response, please consider giving it a thumbs up. THANKS!

View solution in original post

3 REPLIES 3
Dual Super User II
Dual Super User II

Hi, 

 

You cannot choose the option for View and Edit to Anonymous. Change the anonymous option to People in the organisation (as you are posting on teams channel and assuming the audience is people within the organisation), this should work. 

ksjhdjkh.png

 

Note: You can get rid of the second action of getting the properties again. The properties will be pulled with the first action itself. 

 

Thanks, 

 

If this reply has answered your question or solved your issue, please mark this question as answered. Answered questions helps users in the future who may have the same issue or question quickly find a resolution via search. If you liked my response, please consider giving it a thumbs up. THANKS!

View solution in original post

Community Support
Community Support

Hi @MJKjoachim ,

 

From the error message, it seems that the feature has been disabled by your SharePoint administrator.

 

Please ask the admin to check it on the backend.

 

I have made the following flow for testing, List type is View and edit, Link Scope is Anyone with the link, including anonymous, which is working properly.

1.PNG2.PNG

 

Best regards,

Mabel

 

Community Support Team _ Mabel Mao
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.
Advocate II
Advocate II

Thanks to both of you

 

It works well after modifiying as @yashag2255 explained.

 

As I am administrator, what I should check in Sharepoint @v-yamao-msft ?

 

Thanks again

Helpful resources

Announcements
Microsoft Ignite

Microsoft Ignite

Join digitally, March 2–4, 2021 to explore new tech that's ready to implement. Experience the keynote in mixed reality through AltspaceVR!

New Super Users

Meet the Power Automate Super Users!

Many congratulations to the Season 1 2021 Flownaut Crew!

New Badges

New Solution Badges!

Check out our new profile badges recognizing authored solutions!

MPA Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the community blog page where you can find valuable learning material from community and product team members!

Users online (68,387)