cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
johnjohn123
Super User
Super User

Inconsistent result for "Grant access to an item or a folder", it runs correctly but someties it does not grant the user any permsion

We are using this action inside our flow:-

image.png

 

all the time the action will run successfully, but sometimes the defined user will not be granted any access.. if we resubmit the flow the action will work.. so seems there is an inconsistency in this action, has anyone face similar issue?

2 REPLIES 2
GeorgiosG
Super User
Super User

Hi @johnjohn123 ,

 

I am aware of a Workflow which works now for a couple of months without any problems.

Can it be that somewhere else in youre flow you revert your access for this user ?

 

What does SharePoint say in its Access Page (user.aspx) for the item ? I assume the user is missing here as well right ?

 

You can try using the HTTP SharePoint Action and grant access with the API, for a defined time frame as a test and check if you face same issues. 

 

 

Happy to help.
If I have answered your question, please mark your post as Solved.
johnjohn123
Super User
Super User

@GeorgiosG sometimes the user will be missing on other scenarios the user will be there but with read access instead of edit

 

Helpful resources

Announcements
Power Automate News & Announcements

Power Automate News & Announcements

Keep up to date with current events and community announcements in the Power Automate community.

Community Calls Conversations

Community Calls Conversations

A great place where you can stay up to date with community calls and interact with the speakers.

Power Automate Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the latest Community Blog from the community!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (4,316)