cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
romber
Helper II
Helper II

Instant Flow steps in Business Process Flows doesn't work

Hi, I've been trying to add flow button into the BPF as is described here:

 

https://flow.microsoft.com/en-us/blog/preview-instant-flow-steps-in-business-process-flows/

 

I've created new BPF called "Opportunity TestBPF".

My Flow is following Flow_From_BPF_issue.PNG

 

In the BPF on the opportunity record I can see button for triggering the flow. Flow_From_BPF_issue2.PNG

 

but if i click on it nothing happen. Instead of button there is label "processing" but the flow wasn't triggered.Flow_From_BPF_issue3.PNG

 

As you can see on the image below flow wasn't triggered. Not even once.Flow_From_BPF_issue4.PNG

 

Can somebody tell me what I'm doing wrong? Thank you... 

 

 

13 REPLIES 13
v-alzhan-msft
Community Support
Community Support

Hi @romber ,

 

Dose the flow are always in the ‘Processing’ state?

 

Best regards,

Alice       

 

Community Support Team _ Alice Zhang
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Hi @v-alzhan-msft ,

thanks for answer. Yes it always end up in the state "processing" and the flow was not triggered. 

Hi @v-alzhan-msft, Kind reminder. Do you have any idea how to proceed this? We would like to show this functionality to our customer and it would be great if it works.

 

JosephRyan
Regular Visitor

I'm getting this too. After clicking the "RunFlow" button on the BPF, the login window pops up for a second before closing again, leaving me unable to send the flow properly.

Hi @v-alzhan-msft, a kind reminder I'm really stuck on this and I need to move forward with this. Could you please provide some feedback on this issue.

Hi all, did you find a resolution for this problem?


Thanks

Isil

I have the same issue.  Get Badrequest.  Any news ?

@mrabellobr @isilctn1 Hello guys, sorry I didn't find any solution. I left this issue unresolved and decided not use this in customer solution, but it still really bothers me. 

Run the BPF in a different browser, preferably Edge and it should work fine.

andrewelypalmer
Microsoft
Microsoft

Same issue.  Anyone get an answer to this?

TLA
Regular Visitor

I have a similar issue. Once I press the "Run Flow" button the Login screen pops up - but it is completely white and there it gets stuck. After I leave the popup the status states "Processing" - but the flow is never triggered.

 

I tried this in Edge as well as in Chrome - same result. I also tried on a demo environment, but it shows the same behaviour.

 

2020-06-10 08_35_02-Project_ Information_ test - Microsoft Dynamics 365 and 4 more pages - [InPrivat.png

IngzT
Regular Visitor

I also get this blank 'login to flow' popup when attempting to use this functionality in my community environment.

rudilouw
Frequent Visitor

I'm stuck with this exact same issue and wondering if anyone out there (preferably MS themselves) will ever fix what is happening... The entire Power Platform has been a major let-down for me so far.

Helpful resources

Announcements
Power Automate News & Announcements

Power Automate News & Announcements

Keep up to date with current events and community announcements in the Power Automate community.

Community Calls Conversations

Community Calls Conversations

A great place where you can stay up to date with community calls and interact with the speakers.

Power Automate Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the latest Community Blog from the community!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (2,465)