cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Newbie_SP
Level: Powered On

Invalid Template Error

Hi

My approval flow was working until I entered the information into the Details section of the Start and Wait for Approval.

 

I am at a loss of what I have done wrong. As the user name suggests, I'm a newbie....

 

Any help greatly appreciated

 

Cheers

 

Flow.JPGInvalid Template.JPG

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Community Support Team
Community Support Team

Re: Invalid Template Error

 

Hi @Newbie_SP ,

 

If the Approval action is in Apply to each, if you want to reference the Dynamic content output by this action, you need to configure the remaining actions in Apply to each.

 

What you need to consider here is how to reference the Leave type value. This seems to be a choice type field. It is recommended to use the following method to get the leave type value, then reconfigure the Approval action and configure it outside of Apply to each.

 

Like:

3.PNG4.PNG

Hope it helps.

 

Best Regards,

Community Support Team _ Barry
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

2 REPLIES 2
Community Support Team
Community Support Team

Re: Invalid Template Error

 

Hi @Newbie_SP ,

 

If the Approval action is in Apply to each, if you want to reference the Dynamic content output by this action, you need to configure the remaining actions in Apply to each.

 

What you need to consider here is how to reference the Leave type value. This seems to be a choice type field. It is recommended to use the following method to get the leave type value, then reconfigure the Approval action and configure it outside of Apply to each.

 

Like:

3.PNG4.PNG

Hope it helps.

 

Best Regards,

Community Support Team _ Barry
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

Newbie_SP
Level: Powered On

Re: Invalid Template Error

Hi. Thanks for the reply. I managed to backtrack a little and realised that the Leave Type column in my list had been set to Multiple choice. So changed that and now the flow works. Thanks for your assistance and patience.

 

Cheers 

Helpful resources

Announcements
firstImage

New Ranks and Rank Icons in April

Read the announcement for more information!

firstImage

Better Together Contest Finalists Announced!

Congrats to the finalists of our ‘Better Together’-themed T-shirt design contest! Click for the top entries.

firstImage

New & Improved Power Automate Community Cookbook

We've updated and improved the layout and uploading format of the Power Automate Cookbook!

thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

sixthImage

Community Summit North America

The top training and networking event across the globe for Microsoft Business Applications

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (3,781)