cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
financeba
New Member

List rows present in a table - No table was found with the name... error

Hi

 

I built a test flow in a Teams SharePoint.  It was working fine and tested thoroughly by our users but after I imported it to a different SharePoint Online site I've started getting an error on the List rows present in a table step.  The table reference is picking up a dynamic value when previously it wasn't.

 

To trigger the flow, the users run a report, export as Excel, select data and add a table - it's always called Table1.  They then save the report in the SharePoint folder with the same name as the previous file.

 

Flow steps.JPG

 

 

Below is how I have the step set up, but when I load a file to the folder I get the error 'No table was found with the name...'

Original setup.JPGFailed message.JPG

 

I've checked with the site administrators and they've given me full access as an owner on the SharePoint site, but that didn't seem to work.  Could you please help?

 

Thank you!!

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
v-litu-msft
Community Support
Community Support

Hi @financeba,

 

Actually, the Table field accepts the Table ID. Cause the Excel is exported from a new file, though same name, the table id also would be modified.

To make it work, you could do like this:

Screenshot 2020-11-26 135308.jpg

 

Best Regards,
Community Support Team _ Lin Tu
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

3 REPLIES 3
v-litu-msft
Community Support
Community Support

Hi @financeba,

 

Actually, the Table field accepts the Table ID. Cause the Excel is exported from a new file, though same name, the table id also would be modified.

To make it work, you could do like this:

Screenshot 2020-11-26 135308.jpg

 

Best Regards,
Community Support Team _ Lin Tu
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

financeba
New Member

Thanks @v-litu-msft  however doing this has now caused more issues.  The column names are no longer available in the dynamic content.  Previously each column name e.g. Transaction Date, Reference etc were options to select in dynamic content.  The flow runs but nothing actually gets populated in SharePoint because it can't reference the column names.

 

WasNow
Screenshot 2020-12-08 at 11.47.27.pngScreenshot 2020-12-08 at 11.19.45.png

 

Also, when I hover over 'Value' in Apply to Each, it is different to what I had originally set-up on the working flow in the different location.


Was:  body('List_rows_present_in_a_table')?['value']

Now:  outputs('Get_tables')?['body/value']

did this ever get resolved ?....using  ID does not work

Helpful resources

Announcements
MBAS Attendee Badge

Claim Your Badge & Digital Swag!

Check out how to claim yours today!

MPA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

secondImage

Are Your Ready?

Test your skills now with the Cloud Skill Challenge.

Top Solution Authors
Users online (69,127)