cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
CGiokasTPA
New Member

Lost the ability to choose survey

For an unknown reason, I have lost the ability to choose a survey in all of my flows. Which means that I can not add any dynamic content. Any assistance/recommendations would be very much appreciated. 

Error.jpg

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
AlanPs1
Resident Rockstar
Resident Rockstar

Hi @CGiokasTPA 

Have you tried re-adding your connection by clicking the ellipse?

capture-458.PNG

 

Assuming the survey still exists this may resolve.

 

If you find my posts helpful, please mark with thumbs up

 

If this solves your issue, please click "Accept as Solution"

 

Any questions, just ask.

 

Thanks, Alan


Did I answer your question? Mark my post as a solution!

Proud to be a Flownaut!


View solution in original post

2 REPLIES 2
AlanPs1
Resident Rockstar
Resident Rockstar

Hi @CGiokasTPA 

Have you tried re-adding your connection by clicking the ellipse?

capture-458.PNG

 

Assuming the survey still exists this may resolve.

 

If you find my posts helpful, please mark with thumbs up

 

If this solves your issue, please click "Accept as Solution"

 

Any questions, just ask.

 

Thanks, Alan


Did I answer your question? Mark my post as a solution!

Proud to be a Flownaut!


View solution in original post

That worked!

Had the connection already in there, but added another instance of it and it picked it up.

 

Thank you very much!

 

image.png

Helpful resources

Announcements
Process Advisor

Introducing Process Advisor

Check out the new Process Advisor community forum board!

MPA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

MBAS on Demand

Microsoft Business Applications Summit sessions

On-demand access to all the great content presented by the product teams and community members! #MSBizAppsSummit #CommunityRocks

Top Solution Authors
Users online (36,697)