cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Cayshin
Resolver II
Resolver II

Mail - "Send an email notification (v3)" doesn't send, body is empty

So this just start happening a few weeks ago and I just caught it now.

I have a very simple flow triggered by a button within a Power App that sends an email:

Cayshin_0-1670534975680.png

 

Recently, the "Send an email step" doesn't send an email anymore. The history shows it returns an empty body.

Cayshin_2-1670535103306.png

 

I can't find any rhyme or reason for why it suddenly fails. Does anyone have an idea of what might be happening?

 

Thankyou

 

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Cayshin
Resolver II
Resolver II

Nevermind, IT just got back to me that the emails were getting stuck in quarantine....

Microsoft's own spam filter was flagging their own emails from powerapps@microsoft.com *facepalm*

View solution in original post

1 REPLY 1
Cayshin
Resolver II
Resolver II

Nevermind, IT just got back to me that the emails were getting stuck in quarantine....

Microsoft's own spam filter was flagging their own emails from powerapps@microsoft.com *facepalm*

Helpful resources

Announcements
Power Automate News & Announcements

Power Automate News & Announcements

Keep up to date with current events and community announcements in the Power Automate community.

Community Calls Conversations

Community Calls Conversations

A great place where you can stay up to date with community calls and interact with the speakers.

Power Automate Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the latest Community Blog from the community!

Users online (4,953)