cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
TheGallons
Helper II
Helper II

Message "There are no runs for this stream" (hope is correctly translate)

Hi All,

I'm building a flow that read data from Excel file and update a sharepoint list. (see image flow1.png)

The new flow is based of another flow that runs successfully. 

In this new flow, when I try to validate it, in test window appears the message: 

"Non sono presenti esecuzioni per questo flusso"  ((see image flow2.png))

When I try to test it, i'don't have "Automatic Option", If i choose manual trigger, the flow ask me some data (see image flow3.png)

 

Hope is clear! 

Where am I doing wrong?

 

Regards

Davide 

 

FLOW1.PNG

flow1.png

 

FLOW2.PNG

flow2.png

 

FLOW3.PNG

flow3.png

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Its asking for the data that you are passing into the flow from Power Apps. That's normal when you choose Manual for a test.  If you run it once from the button in Power Apps you will be able to use Automatic and use the parameters specified in that run.



-------------------------------------------------------------------------
If I have answered your question, please mark your post as Solved.
If you like my response, please give it a Thumbs Up.

View solution in original post

3 REPLIES 3
Pstork1
Dual Super User
Dual Super User

To Test a Flow using the Automatic option there has to have been at least one run of the flow so it can re-use the input data.  You have to Test it at least once using Manual.  Then you will see the Automated the next time and you can pick the previous run to provide context.

Before Testing

image.png

After First Run

image.png



-------------------------------------------------------------------------
If I have answered your question, please mark your post as Solved.
If you like my response, please give it a Thumbs Up.

Thanks Pstork1,

I tried to run the test by choosing manual but it asks me the data you see in image FLOW3.PNG.

A request that I have never seen in the other flows.

Its asking for the data that you are passing into the flow from Power Apps. That's normal when you choose Manual for a test.  If you run it once from the button in Power Apps you will be able to use Automatic and use the parameters specified in that run.



-------------------------------------------------------------------------
If I have answered your question, please mark your post as Solved.
If you like my response, please give it a Thumbs Up.

Helpful resources

Announcements
Power Automate News & Announcements

Power Automate News & Announcements

Keep up to date with current events and community announcements in the Power Automate community.

Community Calls Conversations

Community Calls Conversations

A great place where you can stay up to date with community calls and interact with the speakers.

Power Automate Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the latest Community Blog from the community!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (2,510)