cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Advocate II
Advocate II

Missing Dynamic Content in Microsoft Forms

I'm building a flow from a using a Microsoft Form: when a new response is submitted trigger, something I've done on a couple other occasions. The action is to send an email, but today no matter which existing form I choose the only dynamic content I have access to is the Response Id. In my previous flows any response on the form appeared as a viable content item, but today nothing? I'm not sure what's changed or if this is a trmporary bug, but it's not the behavior I'm used to. The problem is occuring for me in both the Chrome and Edge browser, and occurs whether I choose my newly created form, or a form which I've successfully used in the past to create flows with the appropriate dynamic content.

20 REPLIES 20

This could be because the format of the field that you are trying to apply the data is not the same as your form output.

I.e. text to a number field

Helpful resources

Announcements
Microsoft Ignite

Microsoft Ignite

Join digitally, March 2–4, 2021 to explore new tech that's ready to implement. Experience the keynote in mixed reality through AltspaceVR!

New Super Users

Meet the Power Automate Super Users!

Many congratulations to the Season 1 2021 Flownaut Crew!

Microsoft Ignite

Microsoft Power Platform: 2021 Release Wave 1 Plan

Power Platform release plan for the 2021 release wave 1 describes all new features releasing from April through September 2021.

MPA Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the community blog page where you can find valuable learning material from community and product team members!

Users online (12,709)