cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
johnjohn123
Super User
Super User

My custom connector which integrate with external API (Snowflake) using OAuthn 2.0 keep raising error to re-authenticate

I have created a custom connector, which integrates with external system named snowflake , the custom connection uses OAuth 2.0 as the security. now when i run the flow one or 2 times it will work correctly where i will get the data from the snowflake, but after couple of minutes i will get this error:-

 

johnjohn123_0-1654762189108.png

 

 

 

any advice on this? is this something i can fix inside my custom connector/flow?

 

Thanks

0 REPLIES 0

Helpful resources

Announcements
Power Platform Conf 2022 768x460.jpg

Join us for Microsoft Power Platform Conference

The first Microsoft-sponsored Power Platform Conference is coming in September. 100+ speakers, 150+ sessions, and what's new and next for Power Platform.

New Ideas Forum MPA.jpg

A new place to submit your Ideas for Power Automate

Announcing a new way to share your feedback with the Power Automate Team.

MPA Virtual Workshop Carousel 768x460.png

Register for a Free Workshop

Learn to digitize and optimize business processes and connect all your applications to share data in real time.

365 EduCon 768x460.png

Microsoft 365 EduCon

Join us for two optional days of workshops and a 3-day conference, you can choose from over 130 sessions in multiple tracks and 25 workshops.

Users online (3,966)