cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
mulki
Frequent Visitor

No dynamic content available in sent email from SharePoint list

Hi

 

i have an issue with Dynamic content is not available when step action in "sent email" from SharePoint list

but strange from other list name is working(CAPA Apps)

 

Capture2.PNGCapture.PNG

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

 

Hi @mulki ,

 

This is very strange, if re-creating the connection and re-creating the Flow cannot solve the problem, you can directly refer to the properties contained in the trigger body through expression.

The basic composition of Expression is triggerBody()?['PropertyName'].

 

For example, if you want to get a Title, you can refer to the configuration below.

13.PNG

Or you want to get Created by email, the expression should be triggerBody()?['Author']?['Email']. Property can be obtained from the trigger body.

 

 

Best Regards,

Community Support Team _ Barry
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

5 REPLIES 5
RezaDorrani
Dual Super User II
Dual Super User II

Hi @mulki 

 

Go back to flow.microsoft.com and re edit that Flow

Sometimes dynamic content does act up

 

--------------------------------------------------------------------------------
If this post helps answer your question, please click on “Accept as Solution” to help other members find it more quickly. If you thought this post was helpful, please give it a Thumbs Up.

v-bacao-msft
Community Support
Community Support

 

Hi @mulki ,

 

Have you tried re-creating a similar Flow?

Or you could try to configure a Compose action under the trigger to see if you can get Dynamic content when configuring input.

 

Best Regards,

Community Support Team _ Barry
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Hi Reza,

 

it's has been a week re-create workflow and same sharepoint site but still doesn't work

Hi V-bacao

 

it's works if other site, only one sharepoint site dynamic content doesn't appears

 

Hi @mulki ,

 

This is very strange, if re-creating the connection and re-creating the Flow cannot solve the problem, you can directly refer to the properties contained in the trigger body through expression.

The basic composition of Expression is triggerBody()?['PropertyName'].

 

For example, if you want to get a Title, you can refer to the configuration below.

13.PNG

Or you want to get Created by email, the expression should be triggerBody()?['Author']?['Email']. Property can be obtained from the trigger body.

 

 

Best Regards,

Community Support Team _ Barry
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
MPA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

MBAS on Demand

Microsoft Business Applications Summit sessions

On-demand access to all the great content presented by the product teams and community members! #MSBizAppsSummit #CommunityRocks

MBAS Attendee Badge

Claim Your Badge & Digital Swag!

Check out how to claim yours today!

secondImage

Are Your Ready?

Test your skills now with the Cloud Skill Challenge.

Top Solution Authors
Users online (46,645)