cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
axelander
New Member

Post request URL is never generated

I'm trying to build a flow that gets triggered when someone or some device calls a URL.

I've found the "Request" action which says "This is an incoming API call that could use actions in a Logic App or other API to trigger this flow."

When adding this action there is a field "HTTP Post to this URL" with content "URL will be generated after save".

However, the URL never appears. I've created and saved several flows but none of them has a value in this field, also not after 24 hours. They still say "URL will be generated after save"

How can I get the POST URL?

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Hi,

 

Sorry for the inconvenience caused. This is a known bug and the fix should be availalbe soon.

Let me know if I can be of any more help.

View solution in original post

7 REPLIES 7
JoaoLeiteB2W
New Member

With me is also happening the same thing. I really wanted to be able to generate the POST URL.

You did it ?

Someone will be who can help us?

no, I didn't find a solution so far.....

Same Problem here. In Internet Explorer it asks to allow access to the clipboard when clicking the copy-Button, but no URL is being copied.

Hi,

 

Sorry for the inconvenience caused. This is a known bug and the fix should be availalbe soon.

Let me know if I can be of any more help.

View solution in original post

for my flows it is resolved now. thanks.

Anonymous
Not applicable

Hi I'm having the same issue when I deploy the flow within a solution to another environment. Does anyone have a fix for this?

It happened to me today also. I opened the Flow from the imported solution (no Edit) and used "Save As". A copy was created in "My Flows" and has the URL generated.
Back to Solution and added the Flow (copy) from Outside Solutions. After that I deleted the imported Flow (original, no URL).

You need to switch from one to other, but at least the URL is generated. Before of this I saved the Flow ten times, changed the trigger - I lost a lot of time.

Helpful resources

Announcements
Process Advisor

Introducing Process Advisor

Check out the new Process Advisor community forum board!

MPA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

MBAS on Demand

Microsoft Business Applications Summit sessions

On-demand access to all the great content presented by the product teams and community members! #MSBizAppsSummit #CommunityRocks

MBAS Attendee Badge

Claim Your Badge & Digital Swag!

Check out how to claim yours today!

Users online (44,184)