cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
New Member

Power Automate ‘get files (properties only)’ output value empty

Hello,

I want to return the files within a subfolder with the ‘get files (properties only)’ action.

The Flow runs successful, but the output value returns empty in some cases. ("value":[])

The library has about 28500 files within 15 folder. In each folder there is at least one file

  • About 9 return a result
  • About 6 show empty

I’m starting the Flow manually and only use that one action. The library and the restriction for the folders were done manually with the action UI.

When using the action ‘list folders’ all folders appear.

 

Screenshot 2021-01-12 123635.pngScreenshot 2021-01-12 123642.png

 

Hope someone has some knowlegde 🙂

1 REPLY 1
New Member

In Addition

Using the Graph API i can't finde the items.

I used this to get the drive-id

GET /sites/{site}:/drives  (/sites/tennantname.sharepoint.com:/sites/sitename:/drives)

and than with the dirve-id from the pevious step i wannted to get the items

GET /drives/{drive-id}/root:/{item-path}  (/drives/{drive-id}/root:/foldername

 

As a reosuld I only get 

"code": "itemNotFound",
"message": "The resource could not be found."

 In another tennant it worked, using the same commands.

Helpful resources

Announcements
Microsoft Ignite

Microsoft Ignite

Join digitally, March 2–4, 2021 to explore new tech that's ready to implement. Experience the keynote in mixed reality through AltspaceVR!

New Super Users

Meet the Power Automate Super Users!

Many congratulations to the Season 1 2021 Flownaut Crew!

Microsoft Ignite

Microsoft Power Platform: 2021 Release Wave 1 Plan

Power Platform release plan for the 2021 release wave 1 describes all new features releasing from April through September 2021.

MPA Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the community blog page where you can find valuable learning material from community and product team members!

Users online (41,342)