cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
DeeOne
New Member

Programming FilePath for UI WebApp

Hi People,

 

I am working on a project to upload generated files to a website using UI WebApp flow. Specifying this path with the UI flow works fine, however, the filenames will be different based on time and date of report being generated.

 

I created a flow to take to download the file from the sharepoint drive to a dedicated folder on my computer and enable the UI WebApp flow to locate the file on the local drive. The problem I am having is the UI Web flow adds an extra backslash to the file path making it impossible for the upload button to pick the file. I need to program the url without the extra backslashes.

 

Please any help will be appreciated. I have included my workflow below and the error message.

create file.jpg

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

UI WebApp Flow

sharepoint upload.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Error message with introduced extra backslash.

Error message from ui web flowError message from ui web flow

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Thank very much @v-litu-msft ,

 

I included another code 

webdriver choose ok on visible confirmation

and it seems to clear the error message and allow the flow to run

{BF0D63EA-9CE0-4F29-94C2-C1BCDF3759C8}.png.jpg

 

Thank you so much

View solution in original post

4 REPLIES 4
v-litu-msft
Community Support
Community Support

Hi @DeeOne,

 

You could try to use the "/" to replace the "\" in the path, for example:

replace(body('Create_file')?['Path'],'\','/')

Annotation 2020-05-14 143835.jpg

 

Best Regards,
Community Support Team _ Lin Tu
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Hello @v-litu-msft ,

 

Thank you so much for your help.

 

i just realised that the problem wasn't really the path but for some reason, the upload button being clicked keeps generating error. it says 

 

{
  "error": {
    "code""UnhandledStepException",
    "message""Unhandled at step 13 of command click, Exception: invalid argument\n  (Session info: MicrosoftEdge=81.0.416.72)"
  }
}
 
This was when the path was hard coded. it seems Chrome browser doesn't know what to do with the upload button.

Hi @DeeOne,

 

How about use the last version of the Microsoft Edge browser?

 

Best Regards,
Community Support Team _ Lin Tu
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Thank very much @v-litu-msft ,

 

I included another code 

webdriver choose ok on visible confirmation

and it seems to clear the error message and allow the flow to run

{BF0D63EA-9CE0-4F29-94C2-C1BCDF3759C8}.png.jpg

 

Thank you so much

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
Community Connections 768x460.jpg

Community & How To Videos

Check out the new Power Platform Community Connections gallery!

User Group Leader Meeting January 768x460.png

Calling all User Group Leaders!

Don't miss the User Group Leader meetings on January, 24th & 25th, 2022.

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (1,449)