cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
KD203
Helper II
Helper II

Regarding custom entity

Hi all!

 

I'm trying to create a note attachment for a row in a table which has attachments enabled.

Bet whenever i set the regarding (tablename) on the insert row block in power automate i get the following error message:

{
"error": {
"code": "0x0",
"message": "Resource not found for the segment 'hd_atskaites'."
}
}

 

These are my input fields:

input.png

I've tried variues types of inputs in the regarding field:

  • /tablenameplural/value
  • /prefix_tablenameplural/value
  • /value
  • value
  • /tablenameplural(value)
  • etc...

none of which have worked so far with the error being similar except changing segment to whatever text comes first in the tried alternative.

 

thanks in advance.

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
ManishJain
Solution Sage
Solution Sage

Hi @KD203 ,

 

As mentioned above if you are not sure what plural name you should be using , try to install either Rest Odata builder solution or XrmToolbox (FetchXML Builder) to do this. 

 

From my understanding your entity name is already Plural so it may end up with -es at the end i.e. 'hd_atskaiteses

 

Thanks

View solution in original post

7 REPLIES 7
Expiscornovus
Super User II
Super User II

Hi @KD203,

 

As far as I am aware it should be the pluralname with the record id.

 

Below is an example.

 

pluralname_guid.png

Hey @Expiscornovus 

 

Sadly this didn't work, still shows the same error.

Expiscornovus
Super User II
Super User II

Hi @KD203,

 

Can you share a screenshot of the configuration of your action?

@Expiscornovus, here is a screenshot of my configuration

setup.png

Mira_Ghaly
Dual Super User II
Dual Super User II

@KD203 as @Expiscornovus has mentioned you should be using plural name but it should be plural schema name 'hd_atskaites'

 

If this post helps you with your problem, please mark your as Accepted solution.If you like my response, please give it a Thumbs Up.

Blog: here

@Mira_Ghaly 

I've tried this but it still doesn't work. I've also made sure multiple times that what i'm typing in is the plural display name which, i get when i edit the CDS table under plural display name..

ManishJain
Solution Sage
Solution Sage

Hi @KD203 ,

 

As mentioned above if you are not sure what plural name you should be using , try to install either Rest Odata builder solution or XrmToolbox (FetchXML Builder) to do this. 

 

From my understanding your entity name is already Plural so it may end up with -es at the end i.e. 'hd_atskaiteses

 

Thanks

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
MPA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

MBAS on Demand

Microsoft Business Applications Summit sessions

On-demand access to all the great content presented by the product teams and community members! #MSBizAppsSummit #CommunityRocks

MBAS Attendee Badge

Claim Your Badge & Digital Swag!

Check out how to claim yours today!

secondImage

Are Your Ready?

Test your skills now with the Cloud Skill Challenge.

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (67,143)