cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
kund14
Regular Visitor

Response not going backResponse from Flow to powerapps returns Boolean (True/False)

Hey Team,

I get the response which I want. From the response body I want to send the Id  back to my PowerApps but even if the flow is running perfectly , when I run the flow in my PowerApps it gives a Boolean value. Is something wrong with my flow? 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
v-xiaochen-msft
Community Support
Community Support

Hi @kund14 ,

 

I guess this is caused by the wrong body parameter of your response action.

vxiaochenmsft_0-1637896038248.png

 

You could directly copy the output of the body into ‘Generate from schema’ .

vxiaochenmsft_1-1637896128530.png

 

After saving your flow, please remove your flow in canvas and readd the flow.

 

Best Regards,

Wearsky

 

View solution in original post

1 REPLY 1
v-xiaochen-msft
Community Support
Community Support

Hi @kund14 ,

 

I guess this is caused by the wrong body parameter of your response action.

vxiaochenmsft_0-1637896038248.png

 

You could directly copy the output of the body into ‘Generate from schema’ .

vxiaochenmsft_1-1637896128530.png

 

After saving your flow, please remove your flow in canvas and readd the flow.

 

Best Regards,

Wearsky

 

Helpful resources

Announcements
Power Automate News & Announcements

Power Automate News & Announcements

Keep up to date with current events and community announcements in the Power Automate community.

Community Calls Conversations

Community Calls Conversations

A great place where you can stay up to date with community calls and interact with the speakers.

Power Automate Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the latest Community Blog from the community!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (4,484)